У новому приміщенні тернопільського архіву, яке досі не прийняте в експлуатацію, стався нещасний випадок

Поділитися

Для піару Президента Петра Порошенка у Тернополі голова облдержадміністрації Степан Барна галопом відкрив незавершене будівництво архіву, яке ніяк не могли привести до пуття з 1991 року. Зробив це найбільш непрофесійний керівник обласної адміністрації бездумно та нехлюйськи. Ми цьому не здивовані, бо про непрофесіоналізм Степана Барни ми писали ще перед його призначенням у квітні 2015 року. Гірше під керівництвом Барни хіба дороги ремонтували та в Шумську адмінцетр відкривали.

21 березня лакеї Порошенка під керівництвом Степана Барни, заробітчан у рясах та рухівського перекотиполя Вячеслава Негоди, який нині поки перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а в 1991-1998 році мер Тернополя, відкрили недоведене до ладу приміщення обласного архіву. Зроблено це для того, щоб вже 25 березня Петро Порошенко зміг пропіаритись до виборів у катедральному соборі, передаючи холуям у рясах приміщення, яке займав архів.

Але це не допомогло Порошенку вдруге обратись на посаду президента.

Вчора в новому приміщенні облархіву травмувався працівник. Про це повідомили журналісту “Про все” працівники архіву. Виконував він не властиві йому функції, які не передбачені посадовою інструкцією – облаштовував сигналізацію у вентиляційній шахті. Здавалось би, ну багато хто на роботі в Україні виконує роботу, яка не передбачена паперовою цидулкою. Проте, сильно травмований архівіст не може розраховувати на матеріальну допомогу від держави, якусь компенсацію. Оскільки приміщення обласного архіву досі не здане в експлуатацію, працівник, згідно закону, перебував самовільно на ділянці із незавершеним будівництвом. І тепер травмована нога, особливо п’ята – це його власна проблема. Коментарі керівництва архіву брати не має сенсу, бо воно ж буде відбріхуватись. Порохоботи і барноботи й так “зас*уть” соцмережу нібито спростуваннями…

До речі, працівники архіву шоковані від нового приміщення, бо там не має елементарних умов праці: в приміщенні не опалювалось у ні в березні, ні в квітні, коли тривав опалювальний сезон. З початком дощів дах архіву потік. Якість ремонту “вилізла” відразу. У перші тижні навіть сходити в туалет не було нормальної можливості. Про якість води, яку отримують по старих трубах вже й не згадуємо… Про те, хто, як і скільки “відмив” на так званій добудові архіву – поки не згадуємо, бо хочемо оприлюднити цікаві деталі трішки згодом.

 

Тернополяни, які виступають проти знищення частини парку імені Шевченка, збираються 11 травня на пікнік

У Тернополі планують провести кремлівський шабаш 9 травня