Медведчук придбав 80% акцій телеканалу Інтер

Поділитися

ЗМІ повідомляють, що Віктор Медведчук придбав 80% акцій телеканалу Інтер.
Голова політичної ради партії “Опозиційна платформа – За життя”, кум Путіна Віктор Медведчук придбав в олігарха-втікача Дмитра Фірташа  частину акцій телеканалу “Інтер”. Про це повідомляється у Telegram-каналі “Українського Інституту аналізу та менеджмента політики”. Зазначається, що у зв’язку з високою вірогідністю екстрадиції Дмитра Фірташа до США (наразі він перебуває в Австрії), останній активно «скидає» активи своїм партнерам.
Воно й не дивно, Фірташу в США “телекнопка” вже не буде потрібна…. Найближчі кілька десятиліть… «Так, свою частку 80% акцій ПрАТ «Телеканал «Інтер» він продав Віктору Медведчуку, який володіє медіахолдингом «Новини» (входять телеканали «112 Україна», NewsOne, ZIK). Інші 20% акцій «Інтера» залишаються у Сергія Льовочкіна (партнер Медведчука та Фірташа по «Опозиційній платформі – За життя»)», – зазначили в Інституті.
Стверджується, що Медведчук посилюється в інформаційному просторі і має намір купити ще декілька каналів. «Тяжко буде команді Зеленського, оскільки вони зайшли в конфлікт з Медведчуком, який посилюється в інформаційному просторі, зокрема, планує ще придбати у Петра Порошенка «Прямий» (вже негласно його контролює) та «5 канал», – йдеться в повідомленні Інституту.

До цього Медведчук купив канал 112, NewsOne і Zik. Розумні українці перестануть дивитись ці телеканали. Мудрі – взагалі відмовляться від “зомбоящика”.

Скоро Путін  буде контролювати чи не весь український телеефір. Але кому він потрібен в еру цифрофих технологій інтернету та соцмереж?

 

Володимира Парасюка суд не пустив на вибори через підпис на довіреності не в тому місці

Мати-алкоголічка поламали кістки носа семимісячній донечці