Володимира Парасюка суд не пустив на вибори через підпис на довіреності не в тому місці

Поділитися
СИМВОЛ ПЕРЕМОГИ МАЙДАНУ – ВОЛОДИМИРА ПАРАСЮКА, ЯКИЙ У ВИРІШАЛЬНИЙ МОМЕНТ РОЗКРИТИКУВАВ “ТРІЙЦЮ” – ЯЦЕНЮКА, КЛИЧКА І ТЯГНИБОКА ЗА ДОМОВЛЕНОСТІ З ЯНУКОВИЧЕМ ПІСЛЯ ВБИВСТВ МАЙДАНІВЦІВ, ШТУЧНО ВІДСТОРОНИЛИ ВІД ВИБОРІВ З ДОПОМОГОЮ НЕРЕФОРМОВАНОЇ СУДОВОЇ ГІЛКИ ВЛАДИ…

Народного депутата України Володимира Парасюка не зареєстрували кандидатом в народні депутати на дострокових виборах 21 липня. Центральна виборча комісія не зареєструвала Парасюка, а в судах відмовили скасувати постанову ЦВК, бо в довіреності Парасюка на його помічника-консультанта нібито не там стоїть дата. Про це нардеп розповів в ефірі UMN Романа Скрипіна.

У своєму профілі у Фейсбуці Парасюк пише:”Ну що, друзі, ми програли і апеляцію. Знаєте, ми все зробили правильно, але суддям просто плювати на закон і справедливість. Вони чують лише вказівки по телефону і давно не чують людей. Ніхто навіть не дивився матеріали справи.

На Верховній раді життя не зупиняється.

Друзі, я і без депутатського мандату не дам їм спокійно жити. Я заспокоюсь лише тоді, коли ця проклята система буде знищена, а всі ці продажні судді, прокурори, сбушники і т.д. будуть сидіти в тюрмі.

Те, що вони зараз зробили – це маленька підніжка, від якої я не впав. Я завжди впевнено стою на ногах, бо ноги в мене сильні. ?

Сьогодні вони мене зробили ще сильнішим.

Порошенко і всі ті, хто був перед ним – будуть відповідати за те, що з року в рік, день за днем, хвилина за хвилиною знищували нашу державу.

Пане Зеленський, Ви – новий президент, якому люди довірились. Якщо ви нічого не зміните, то ейфорія дуже швидко пройде. І все закінчиться не розпочавшись.

А ми рухаємось далі. Слава Україні!”.


У Тернополі відбувся парад випускників 2019 року

Медведчук придбав 80% акцій телеканалу Інтер