Кіна не буде, папір закінчився

Поділитися

Поки ми спали, шостий апеляційний суд, зобов’язав ЦВК пережербкувати партії. Рішення винесено за адмінпозовом улюбленців жінок та батьків української демократії з Аграрної партії , які вимагають пережеребкування через внесення в загальний список партії Саакашвілі (сам РНС виступає третьою особою без самостійних вимог щодо предмету спору). У позові вказується, що ЦВК внесла РНС в список за номером 22 “автоматично, без жеребкування”, що порушує норми закону. Там же наведено випадки якихось прецедентних прикладів у ЄСПЛ. Сам предстаник РНС, як вказується у рішенні суду (ми маємо його в наявності) на засідання не прийшов.

І все б нічого, але комбінат Україна, на виконання цього рішення, має повністю передрукувати виборчі бюлетені. А він вже надрукував їх понад 5 мільйонів, і тепер їх треба викинути на смітник. А крім того – паперу вже майже не залишилося і взяти теж нема де.

Як повідомляють наші джерела в ЦВК, нині там хазяйнує тиха паніка, бо завдяки діям навздоганяючих кандидатів, може бути повністю зірвано виборчий процес, повідомляє The Newsroom

“Уже надруковано більше 5 мільйонів бюлетенів. Резерву паперу майже нема. За 16 днів поліграфкомбінат Україна може не впоратись з передруком. Тим більше, що на це потрібні додаткові кошти”, – кажуть співрозмовники.

За їхніми словами, у законі не прописано процедуру держзакупівлі для подібних випадків. А крім того, до виборів лишилося 16 днів, а у парламенту до канікул – один пленарний тиждень.

Що ж будемо робити, га? Може, скинемося нашим майбутнім обранцям, друзі? У когось вдома є зайві рулони?

Аеропорт “Київ” у Жулянах закриють у вересні на 10 днів на ремонт

Під час будівництва меморіалу на Чортківському цвинтарі, були вивезені на сміттєзвалище останки з 14 могил