Телеканал 1+1, наплювавши на українські закони та патріотичні почуття українських громадян, поновив показ “русскомірського” серіалу “Свати-6”

Поділитися

У ці хвилини телеканал 1+1, наплювавши на українські закони та почуття багатьох українських громадян, поновив показ русскомірського серіалу “Свати-6”. Ми ретельно проаналізували, що «не так» з серіалом, авторами якого є, зокрема, нинішній президент Зеленський та його перший помічник Шефір, а виробником – президентський “Квартал”. Чекаємо негайної реакції ДержКіно України.

Події так званого “українського” серіалу відбуваються в Росії. Про це не складно здогадатися, просто придивившись до того, що всі автомобілі у фільмі мають російські номерні знаки. Можна прислухатися і почути типовий “український” діалог: «Где я? – В России! – В России. Господи, Россия, я хочу целовать землю». На додачу до цього “Почта России” та інші типові для українського кіно локації.

Цим творці “Сватів”, а нині – очільники Держави Україна, не обмежилися. Ну що ж то за український серіал без російського триколору, російських гербів, російських ментів і російських владців? Цього всього у фільмі – рясно, включно з портретами президента РФ Путіна.

Якщо вам цього замало – тримайте порцію радянської символіки, заборонених в Україні «георгіївських стрічок» та портретів Сталіна.

Усе це є прямим порушенням українського законодавства і є вичерпною підставою для скасування прокатного посвідчення на фільм, а також – для призначення покарання каналові 1+1.

На додачу, неповторною атмосферою цей “український” серіал наповнює пісня Надії Бабкіної, яка публічно підтримала російську агресію проти України й відтак була внесена у Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, що опублікований на сайті Міністерства культури. Сам цей факт автоматично робить трансляцію “Сватів-6” на українському телебаченні абсолютно незаконною.

Раніше “Плюсам” і команді президента Зеленського, щоб повернути “Сватів” на екрани, вдалося за допомогою найчесніших українських судів вилучити з Переліку відвертого путінця Федора Добронравова, який неодноразово публічно підтримав окупацію Криму, відзначився побиттям подружжя українців за Крим, незаконно відвідував окупований Крим і брав участь у публічних акціях на підтримку окупації. Але про Бабкіну вони якось забули, або думали, що ніхто не помітить їхньої афери. Але не на тих напали!

Втім, не можна стверджувати, що в серіалі взагалі немає нічого українського. Ніщо не зробить цю стрічку такою “українською”, як дещо недолугі українці – народний колектив пісні і танцю “Зажневенки”, які в перервах між збором помідорів для “господарів” росіян розважають головних героїв співом на підставі дозволу Федеральної міграційної служби РФ на роботу на території Росії. Ну і куди ж без “жлобкуватих” українців, що зустріли інтелігентних головних героїв, які прибули до Києва на Євро-2012.

Крім того, в інших серіях “Сватів” фігурують і українські написи на магазинах (наприклад, “взуття”, “іграшки”), що наводить на думку, ніби герої серіалу живуть у якійсь спільній російсько-українській державі, але з явним володарюванням у ній росіян та всього російського. Хіба це не є цілком прозорим натяком на повалення українського суверенітету?

Про всі перелічені порушення у серіалі “Свати-6” ми сьогодні повідомили ДержКіно України заявою на ім’я Голови Пилип Іллєнко (Philip Illienko) з вимогами скасувати державну реєстрацію серіалу та відкликати чинне прокатне посвідчення на право показу «Сватів-6».

Канал 1+1 і “Квартал 95” Зеленського, які зневажають українські закони, український суверенітет і почуття багатьох українських громадян, слід поставити на місце!

Відсіч

Перспективи розвитку національного судноплавства в Україні та корупція в морському транспорті на рівні Адміністрації Президента

Всемирный Клуб Одесситов: мастурбація на совдепівське минуле