Перспективи розвитку національного судноплавства в Україні та корупція в морському транспорті на рівні Адміністрації Президента

Поділитися


Про шалену корупцію в морському транспорті із корінням в Адміністрації Президента Порошенка розповів журналістам прес-секретар Асоціації судновласників України Олександр Фьодоров. Журналісти побували на найбільшому паромі в світі “Вільнюс” в рамках прес-туру ” «Одеська область – досвід реформ» 20-21 червня 2019 року.

У ході прес-туру йшлося також про перспективи розвитку національного судноплавства в Україні. Діяльність компанії «Укрферрі». Корупцію на морському транспорті, зокрема на переправі в Чорноморську ( колишній Іллічівськ).
Журналісти відвідали автомобільно-залізнично -пасажирський паром «Вільнюс» – сучасне судно. “Вільнюс” має сертифікат книги рекордів Гіннеса, як найбільше судно в світі в класі пасажирсько-залізничних/пасажирських паромів.

Разом з тим кореспонденти побачили шалені черги на совкові умови для водіїв дальнобійників, пасажирів. Щодо останніх –  відверто шокує рівень совкового сервісу…

Про все це йдеться у відеоогляді.

Розвиток альтернативної енергетики в Одеській області: досвід реформ

Телеканал 1+1, наплювавши на українські закони та патріотичні почуття українських громадян, поновив показ “русскомірського” серіалу “Свати-6”