Бурштинові гастролі Зеленського

Поділитися

Поки ми спали, Володимир Зеленський, на радість своєму електорату, відіграв черговий концерт в рамках гастрольного туру із назвою “Звільнення мафії”. Під час попередніх концертів, як відомо, він вже назвільняв митну та інші різноманітні мафії, а цього разу дісталося бурштиновій. Більшість з учасників незаконної схеми, як і завжди, були не в курсі її існування, а Зеленський був грізний як завжди у випадках, коли відеозвернення пишеться не на селфі-камеру.

Дійство розгорнулося у Житомирі. Президент представив народу нового голову ОДА Віталія Бунечка. Рідний брат якого працює керівником юридичного департаменту Укрнафти Коломойського і представляє інтереси компаній олігарха в судах з НАБУ.
Але кого це цікавить, коли в ефірі – боротьба з мафією.

“Зеленський розгромив силовиків”, “Зеленський накинувся на бурштинову мафію” – саме такими фразами рясніли вчора заголовки. Накинувся так, що аж змусив звільнитися головного лісівника Житомирщини. А розгромив так, що аж рішуче зажадав звільнень голів СБУ у Рівненській, Волинській і Житомирській областях та 9 очільників райполіцій у цих же областях. Зажадав настільки рішуче, що виплекана роками схема з незаконного видобутку та вивезення бурштину, з якої живе переважна більшість мешканців цих областей, аж похитнулася з переляку. Схема, яку навіть у разі легалізації копачів і узаконення видобутку можна побороти хіба що воєнним станом (але і це – не точно), злякалася слів президента Зеленського, впала і самознищилася, іронізує The Newsroom

Після звільнення бурштинової мафії, схему в областях очолить інша мафія. Вона продовжить носити відкати центральній мафії в Київ, а ми продовжимо жити в телевізорі. Однак, спатимемо набагато спокійніше завдяки рішучому президенту, який цього тижня подолав бурштинову мафію. Дякуємо, дуже дякуємо.

У Барселоні жінкам дозволили плавати топлес в міських басейнах та водоймах

Шахрай видурив у тернополянки 20 тисяч гривень