На виїзді з Тернополя загинув водій вантажівки

Поділитися

Непоправна трагедія трапилася вранці, 25 вересня на виїзді з Тернополя. У лісопосадці на трасі Тернопіль-Львів–Рава-Руська горів автомобіль, у салоні пожежні виявили тіло чоловіка.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, на даному відрізку дороги тривали дорожні роботи, а водій вантажівки «Камаз» здійснював розгрузку землі та кузовом зачепив високовольтну лінію. Від ураження струмом транспорт частково загорівся, 42-річний водій помер на місці події.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно статті 115 ККУ. Слідчі встановлюють усі обставини, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

***

25 вересня о 11:03 до Служби порятунку надійшло тривожне повідомлення про пожежу автомобіля на автодорозі  «Тернопіль-Львів-Рава-Руська».

На місце події за лічені хвилини прибули бійці чергового караулу 2 державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ Управління. Як з’ясувалося, водій під час проведення господарських робіт зачепив високовольтну лінію. Внаслідок цього виникла пожежа автомобіля.

Вогнеборці ліквідували загорання після відключення електропостачання на лінії. Під час гасіння пожежі ід вогню врятовано автомобіль. Водій, отримавши ураження електричним струмом, загинув на місці події.

Слідчі вилучили ампутовану частину руки ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого

Що насправді хочуть жінки?