Слідчі вилучили ампутовану частину руки ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого

Поділитися

Слідчі головного управління Національної поліції в Тернопільській області вилучили ампутовану частину руки ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого. Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, досудовим розслідуванням встановлено, що 04 вересня 2019 року невідома особа, закинула на територію подвір’я господарства Крисоватого Андрія Ігоровича, жителя села Петриків Тернопільського району, пакет з речовиною невідомого походження. Ректор ТНЕУ взяв пакунок в руки, внаслідок чого пролунав вибух, від якого Андрій Крисоватий та його дружина отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані бригадою швидкої допомоги в КНП «Тернопільська університетська лікарня», повыдомляє Інфопростір.

В період з 4 по 6 вересня 2019 року, потерпілий перебував на стаціонарному лікуванні в КНП «Тернопільська університетська лікарня», у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії, а потім в ортопедичному відділені, де був прооперований.

Встановлено, що після операції та хірургічного втручання у потерпілого Андрія Крисоватого ампутовано частину лівої руки. Ампутована частина руки перебувала на зберіганні в КНП «Тернопільська університетська лікарня», однак, слідчі її вилучили.

Дозвіл на вилучення надав Тернопільський міськрайонний суд. Ампутовану частину руки Андрія Крисоватого передали експертам.

Як повідомляла тернопільська інтернет-газета “Про все” , 4 вересня ректору Тернопільського економічного університету Андрію Крисоватому відірвало руку через вибух бомби, яку підкинули на подвір’я

У Тернополі затримали рекетира, який вимагав 25 тисяч доларів

На виїзді з Тернополя загинув водій вантажівки