У Підруді впіймали браконьєра з 5 сітками і 37 кілограмами риби

Поділитися

16 вересня в ході рибоохоронної роботи на річці загальнодержавного значення Студенка, поблизу с. Підруда Теребовлянського району Тернопільської області виявлено та задокументовано два грубих порушення Правил любительського і спортивного рибальства, із виявленням значних збитків нанесених рибному господарству.
Громадяни здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів, використовуючи п’ять ставних сіток. В результаті їм вдалось впіймати 365 екземплярів карася сріблястого та 8  щук загальною вагою 37 кг. Збитки, завдані рибному господарству України, становлять 8 тисяч 789 грн.
Заборонені знаряддя лову вилучено. На винних осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд за місцем скоєння правопорушення.
Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95

Довідкова інформація
Розрахунок за незаконне добування водних біоресурсів здійснювався відповідно до постанови КМУ від 24.07.2013 р. № 541 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно-заповідний фонд». Так, компенсація за одну незаконно виловлену особину карася сріблястого становить 17 грн та щука – 340 грн.

Найулюбленішими жанрами кіно для українців є комедія, історичні фільми та мелодрами

Музичні вподобання українців: чим вищий рівень освіти, тим більше люблять класичну музику, рок, джаз