У Тернополі дві доби не буде води

Поділитися

КП “Тернопільводоканал” просить споживачів, якщо є така можливість, запастися водою упродовж дня, не відкладаючи це на останні години 17 вересня. Через інтенсивне використання водомереж великою кількістю людей водночас якість води може суттєво погіршитися.

Як уже повідомляли ці криворукі, у зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах, з 00 год 18 вересня до 24 год 19 вересня буде припинено водопостачання мікрорайонів “Сонячний”,“Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх сіл.
З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Клінічна, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.
19 вересня, після закінчення необхідних ремонтних робіт, в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, отже – непридатна для пиття чи приготування їжі.
У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов.

20 вересня з 00 год буде нібито відновлено водопостачання. Правда, якість цієї
Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж. З метою покращення якості води здійснюють її двічі на рік – навесні та восени.

 

Як тільки мер Тернополя дізнався про блокування доріг – відключив котельню на торфі

0

Нарешті в Петриках оштрафували лайдаків, які спалюють бараболиння і отруюють весь Тернопіль