Заліщицькі поліцейські затримали зловмисника, який викрав з чужого будинку 90 тисяч гривень

Поділитися

У вчиненні серії крадіжок співробітники Заліщицького відділення поліції підозрюють 38-річного жителя селища Товсте. Зловмисника поліцейські затримали відповідно до статті 208 КПК, після того, як він викрав з помешкання односельця значну суму готівки.

Повідомлення про крадіжку з будинку надійшло до співробітників Заліщицького відділення поліції від жителя селища Товсте. Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що до помешкання невідомий проник, відваживши вхідні двері. Крадіжка трапилася вдень, допоки власника не було вдома. Здобиччю злодія стали 90 тисяч гривень, які господар приготував, аби розрахуватися за меблі, які йому мали привезти наступного дня.
В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу причетну до злочину. Ним виявився неодноразово судимий 38-річний місцевий житель. Більшу частину викрадених грошей у нього вилучили.

Правоохоронці довели причетність зловмисника ще до трьох крадіжок, які він вчинив на території району.

Триває досудове розслідування. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Україна в Мінську озвучила вимоги: розпуск ДНР , ЛНР і відмова від “рублевої зони”

Вчителів STEM-предметів з Тернопільської області запрошують на безкоштовний Хакатон