Політичні підараси з депутатськими мандатами Тернопільської облради, які знищили школу мистецтв, хочуть й далі паразитувати на сірому ринку землі

Поділитися

Тернопільська облрада вирішила провести виїзне засідання прямо під Верховною Радою. Раніше політичні проститутки знищили школу мистецтв, не знайшовши кількох мільйонів гривень для школи мистецтв, натомість виділили під свої сраки 14 мільйонів гривень на нові крісла та ремонт сесійної зали облради. Найприкріше, що агробарони є мільйонерами, користуються найдорожчими сучасними іномарками, гелікоптерами…

Звісно, що ці паразити хочуть й далі наживатися на злиднях українських селян, експлуатуючи запівдарма їхні паї.
Засідання має розпочатися о 10 ранку
Тернопільська обласна рада має намір з 10 ранку 18 грудня провести виїзне пленарне засідання під стінами Верховної Ради в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської облради на своїй офіційній сторінці в Facebook.

На розгляд виїзного шостого пленарного засідання дванадцятої сесії Тернопільської обласної ради впод стінами Верховної Ради буде винесено єдине питання: категорична незгода з проектом закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.

Планується, що в засіданні візьмуть участь (запрошені): народні депутати України від Тернопільської області, голови районних рад Бережанського, Кременецького, Тернопільського, Чортківського районів, міські голови, а також представники ЗМІ.

Незважаючи на незвичність проведення засідання, тернополяни мають намір обставити все серйозно, забезпечивши підрахунок голосів, а прийняту резолюцію вважати законним підсумком засідання і були б не проти почути думку тих, хто приймав закон про ринок землі.

Таким чином передбачається донести до верховної влади думку людей, які не згодні з рішенням відкрити ринок землі.

Поява під ВР представників областей, а також ті, хто не зміг в’їхати до Києва на протести через заборону в’їзду тракторів та іншої сільськогосподарської техніки, йдуть в деякий дисонанс з переконанням президента Зеленсколго, яке він висловив напередодні.

Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість, що сутички протестувальників із поліцією під Верховною Радою – це прояв протидії реформам з боку “старих еліт”. За словами глави держави, на мітингу проти ринку землі він почув не “голос фермерів”, а політичні гасла.

“На мітингу щодо закону про землю звучать не голоси фермерів, а політичні гасла. Через них постраждали і мітингувальники, і поліцейські”, – йдеться в заяві Зеленського, опублікованому на його офіційній сторінці у Facebook у вівторок, 17 грудня, повідомляє “Дзеркало тижня”.

Що коїться з доларом?

Нарешті на 6 році російсько-української війни українці їздитимуть до Росії за закордонним паспортом