Степан Бандера у Тернополі провів допрем’єрний показ патріотичної комедії “Наші Котики”

Поділитися


Допрем’єрний показ неполіткоректної патріотичної комедії «Наші Котики» відбувся 25 січня у Тернополі , в кінотеатр Сінема Сіті. Стрічку презентували продюсери Ігор Савиченко та Степан Бандера.
Події фільму розгортаються у 2014 році, на початку гарячої фази гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів йдуть добровольцями на фронт. Ніхто з них не уявляє, що саме вони відіграють ключову роль у цій війні.
Автором сценарію і режисером стрічки є Володимир ТИХИЙ.
Продюсерами: Марко СУПРУН – чоловік екс-міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, Ігор САВИЧЕНКО, Володимир ТИХИЙ, Дмитро КОЖЕМА, Степан БАНДЕРА, Уляна СУПРУН

Стрічку в Україні і в Тернополі зокрема, будуть демонструвати із 30 січня. І ми радимо обов’язково подивитися.

Під час перегляду у файному місці в залі був аншлаг. Перші хвилини глядачі напружено спостерігали розвиток сюжету. Про війну все ж таки… Болюча тема, яка досі кровоточить… Але стрічка настільки легко захоплює, що і школярі, і люди поважного віку не витримують і починають щиро реготати вже із другої-третьої хвилини, коли починається ротація на блок-пості із специфічною назвою. Не будемо розкривати назву, щоб вам також було … цікаво.

Здавалось би війна, смерті, як тут можна сміятись. Виявляється можна. І так, що аж живіт болить під кінець перегляду. І жарти не масні, не заяложені, а дійсно дотепні. Як розповіли творці фільму, 90% у стрічці взято із фронтового життя. Дебютний допрем’єрний показ випробували на українських солдатах, які були якраз на передовій. І жоден воїн не сказав, що це вульгарно, неприємно чи боляче. Навпаки, українські захисники радили демонструвати кінострічку обов’язково воїнам після передової, щоб пройти таку собі терапію гумором.

Зате кремлівська пропаганда відверто паплюжить фільм і їй підтакує вата. Це дуже дивно, адже стрічку вони ще не бачили, а вже засуджують. Але це якраз добрий знак для українців – кінокомедія потрапила в десятку.

Довідка до фільму

У ролях: Дмитро ТУБОЛЬЦЕВ, Станіслав БЖЕЗИНСЬКИЙ, Петро МИКИТЮК, Дмитро ХОМ’ЯК, Ярослав ФЕДОРЧУК, Віра КЛИМКОВЕЦЬКА, Дмитро ЯРОШЕНКО, Михайло КУКУЮК, Сергій СОЛОПАЙ, Ігор ПОРТЯНКО, Роман ХАЛАЇМОВ, Володимир БЄЛЯЄВ, Євгенія МУЦ, Алла СОКОЛОВА
Оператор постановник Сергій СТЕЦЕНКО, художник постановник Володимир ЛЮБИЙ, композитор Микита МОІСЕЄВ, режисер монтажу Володимир ЗАПРЯГАЛОВ, звукорежисер Михайло ЗАКУЦЬКИЙ, художник з костюмів Олена ГРЕСЬ, художник з гриму Катерина СТРУКОВА, кастинг Віка НЕСТЕРЕНКО, другий режисер Денис ВОРОНЦОВ, лінійний продюсер Олександр ЧЕТИРКІН, продюсер візуальних ефектів Олексій МОСКАЛЕНКО

Бюджет стрічки – 40 мільйонів гривень, половину з яких виділили із держбюджету.

Найбільше сайтів із санкційного списку й надалі блокують всеукраїнські провайдери

На Бережанщині загинув водій