У Львові підпалили автомобіль журналістки Радіо Свобода

Поділитися

Опівночі, 30 січня, у Львові невідома людина підпалила автомобіль, що належить журналістці Радіо Свобода Галині Терещук. Ніхто не постраждав.

За словами свідків, до машини підійшла людина з закритим обличчям, поклала під щітки на лобовому склі автомобіля пакети, підпалила їх і втекла.

Поруч із підпаленим автомобілем знаходились інші машини, але вогонь на них не перекинувся. Пожежники його погасили. Автомобіль знищений.

Журналіст звернулась із заявою у поліцію. Зараз тривають слідчі дії і поліція вивчає різні версії підпалу. Галина Терещук відкидає побутові версії, що могли б стати підставою для злочину.

Довідка

Галина Терещук. В ефірі Радіо Свобода з 2000 року. Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Франка. Має досвід роботи на телебаченні і в газеті.

***

Офіційна інформація 

30 січня о 00:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Кубійовича, 37. Пожежа виникла в автомобілі «Mitsubishi Colt»

До місця події негайно виїхали рятувальники 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця моторний відсік був охоплений вогнем.

О 00:33 вогнеборці локалізували пожежу, та о 00:42 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля на площі 2 кв.м, лобове скло, передні крила, капот та два передніх колеса.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

На місці події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

Мешканка Тернопільського району обіцяла за 6 тисяч 400 гривень отримати водійські права

Народний депутат VIII скликання підозрюється у декларуванні недостовірних відомостей