Адміністрація торгово-розважального центру “Подоляни” прокоментувала чому відключила світло кінотеатру “Сінема Сіті”

Поділитися

 

ДЕСЯТИЛІТТЯ ВАСИЛЬ ЧУБАК ПІАРИВСЯ У ЗАХОДАХ СІНЕМА-СІТІ, АЖ ТУТ РАПТОМ ЗАБАГЛОСЯ…

Сьогодні у Тернополі зірвали показ українських фільмів “Наші котики” та “Мої думки тихі”. Ситуація викликала шквал емоцій в тернополян. Адміністрація торгово-розважального центру “Подоляни” врешті спромоглася пояснити свій вибрик не на офіційному сайті, а в пості на сторіночці в інстаграм.

Чи задовільнить читачів “Про все” пояснення занепадаючого торгово-розважального центру щодо десятків зірваних сеансів – дивіться в опитуванні під коментарем.

“В ситуації, що склалася у зв’язку із закриттям кінотеатру «Сінема Сіті», адміністрація ТРЦ «Подоляни» надає офіційний коментар. Орендар ТОВ «Сінема Центр» працює в ТРЦ «Подоляни» 10 років. Договір оренди приміщення закінчився 8 лютого 2020 року. Протягом періоду діяльності кінотеатру він застарів як фізично, так і морально. Адже відомо, що це високотехнологічна галузь, що розвивається дуже динамічно і потребує оновлення
ТРЦ «Подоляни» для надання тернополянам послуг на найвищому рівні і розуміючи потребу постійного оновлення, проводить політику осучаснення всіх об’єктів, розміщених на території нашого комплексу. Зокрема, було проведено капітальний ремонт і оновлення супермаркету «Сільпо», магазинів Reserved, Cropp, Goldi, зони фудкорту. За останні 2 роки ТРЦ «Подоляни» оновили якісний склад орендарів, залучивши відомих міжнародних операторів таких як LC Waikiki, LCW HOME, Sinsey, O Bag, Pandora та інші. До слова саме в ТРЦ «Подоляни» магазин LC Waikiki відкрився вперше в Україні в найсучаснішому форматі, на той час у такому новому форматі діяв магазин лише в Dubai Mall.
Впродовж останніх 2-х років адміністрація ТРЦ «Подоляни» неодноразово намагалася домовитися з «Сінема Сіті» про оновлення та осучаснення кінотеатру. Необхідність такого оновлення продиктована перш за все запитами тернополян на якісне та повноцінне отримання послуг. Адміністрація ТРЦ «Подоляни» неодноразово отримувала скарги і звернення відвідувачів стосовно якості обслуговування в кінотеатрі «Сінема Сіті». Застаріле обладнання, потерті, а подекуди поламані сидіння, неякісні 3д окуляри, занадто малий гардероб, постійні черги і надмірні скупчення людей, що створює незручності для відвідувачів кінотеатру.

[poll id=”252″]

Коли Зеленський почав довіряти дружині?

Україна створила власний діагностичний тест на коронавірус