Чого очікувати від Атлас Вікенд 2020

Поділитися

Вас також вже не вражають різноманітні прикметники до подій чи предметів з префіксом “най-”? Це дратує. Особливо, коли дійсність не відповідає нашим очікуванням і замість феєрверку емоцій отримуєш лише розчарування.

Але в цьому випадку саме цей суфікс буде доречним, бо мова піде про Атлас Вікенд– наймастабніший, найскандальніший, найочікуваніший.
Уже шостий рік поспіль не лише українці, а й гості з багатьох куточків Світу очікують на початок цього фестивалю. Концентрація артистів світового масштабу тут просто зашкалює!

Скандальна історія з Asap Rocky

Ми ще й досі пам’ятаємо ситуацію, коли сотні прихильників Asap Rocky очікували приїзд зірки в Україну. Але не так сталося, як гадалося і майже перед самим початком Атлас Вікенд хлопця за бійку садять у в’язницю. Розчаруванню не було меж. Кожен з нас до останнього сподівався на диво. А в цей час організатори шукали достойну заміну. Тому замість ув’язненого Asap Rocky на сцену вийшов його брат Asap Fergie.

Організаторам таких масштабних заходів завжди потрібно бути готовим до усіляких форс-мажорів. До речі, у 2018 році також не вийшло приїхати з виступом на Атлас Вікенд у британського співака Тома Оделла. Але хлопець пообіцяв своїм українським фанатам, що обов’язково приїде на фестиваль у 2019 році і виконав свою обіцянку.

Хедлайнери Атлас Вікенд 2020

За шість днів у рамках фестивалю на декількох автономних сценах встигають виступити сотні артистів. У їхньому списку немає артистів-початківців або ноунеймів. Кожен з виконавців – окрема яскрава та самодостатня зірка на музичному небосхилі.
Посудіть лишень, за період існування Атлас Вікенд на його сценах виступали The Chemical Brothers, LP, The Prodigy, Noize MС, Apocalyptica, Машина времени, Nothing but Thieves, Martin Garrix та ще багато інших відомих артистів.

Уявіть лишень популярність Атлас Вікенд, адже після закінчення одного фестивалю стало традицією оголошувати продаж квитків early bird на наступний рік. За цей рік організатори поступово оголошують хедлайнерів фестивалю. Після чого квитки піднімаються в ціні.
Першим відомим хедлайнером став Asap Rocky. Сподіваємось, що цього року хлопцеві ніщо не завадить завітати до нашої країни.
Другими оголошеними хедлайнерами стали ніхто інші як Twenty One Pilots.

Ви вже відчуваєте масштаб Атлас Вікенд 2020? Тоді мерщій за квитками, адже далі вони ставатимуть тільки дорожчими.

Чому закривають кінотеатр Сінема Сіті у Тернополі? Офіційна інформація

На Теребовлянщині не розминулися пасажирський бус та легковий автомобіль