Міського голову Тернополя Надала і його заступників треба змінювати

Поділитися

Громадський активіст Олег Синовець поширює регулярно у соцмережі цікаві факти про тернопільських чиновників. Наприклад, про рівень зарплат бюрократів, які втратили відчуття реальності. Ви можете собі уявити, що середньомісячна зарплата заступників міського голови Тернополя – 50 тисяч гривень! Міський голова Тернополя Сергій Надал заробив за минулий рік 813 тисяч 832 гривні. Більше від нашого мера отримав заробітку лише міський голова Харкова Геннадій Кернес – 851 тисяча 370 гривень.

Чи вартує такої зарплати наш мер? Тут відповідь одна – ні. Міський голова Тернополя Надал знищує парки, отруює повітря торф’яними котельнями, покриває скандальні будівництва. Наш мер знає, що тернополяни отримують одну з найнижчих зарплат в Україні. Менше від нас лише в Чернівцях. проте, мер Чернівців погодив підвищення вартості подачі води найменше в Україні, а в Тернополі тариф після підвищення потрапив у трійку найдорожчих.

Про тарифи у громадському транспорті вже не згадуємо. Тарифний майдан змусив мера відступити. Проте, коли адвокат Ростилав Небельський переміг у суді в справі незаконного підвищення тарифів на проїзд Тернопільською міською радою, мер Сергій Надал не відступив та не попросив пробачення у тернополян. Навпаки, свободівець просто… переписав своє розпорядження, знівелювавши рішення суду.

Але у жовтні місцеві вибори дозволять кожному тернополянину сказати своє ні свавіллю Сергія Надала і його депутатам-свободівцям.

І не допоможе йому маніпулятивна соціологія, яка розповідає, що альтернативи Надалу не має і він перемагає усіх. Насправді це відверта брехня, бо ще навіть вибори не стартували, не відомо хто зареєструється, а нам вже “ліплять горбатого”.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

За співвідношенням своєї зарплати до середнього рівня оплати праці по регіону, Сергій Надал впевнено лідирує серед свої колег в Україні . Більш того, наш в прямому розумінні слова ДОРОГИЙ міський голова, за цим показником обійшов багатьох мерів відомих світових мегаполісів. Зокрема, мерів Пітсбурга та Нью-Йорка, а також таких міст як Токіо, Париж, Оттава, Відень, Лондон, та навіть Москви, з її високим рівнем корупції. Тернополяни, чи заслуговують «сумнівні» досягнення нашого мера такої високої оцінки?- запитує партія ДемАльянс

Українців з Китаю не повезуть до санаторію “Медобори”

Маячня з українцями з Китаю продовжується: літак сяде у Львові, а куди відвезуть пасажирів – невідомо