Надалівську руїну та свободівську безнадію в Тернополі подолають молоді люди на зразок Олега Синовця

Поділитися


У 2009 році так звані соціологи нарозповідали наївним тернополягам, як вони сильно підтримують партію “Свобода”. Тоді ніхто не задумувався а хто замовив цю маніпуляцію. Навпаки, цю маячню розтиражували у всіх місцевих газетах, радіо та інтернеті. Редакції більшості місцевих ЗМІ раділи, що їм перепав кусок рекламного бюджету.

Долучились до дезінформації навіть олігархічні телеканали ригів (льовочкіних-фірташів) та обрізаних, яких тягнибаксивці обслуговують всі ці роки. І так увійшли в смак, що досі – на 6 році російсько-української війни, замасковані у вишиванки горе-патріоти ходять на медведчуківські канали 112, ZIK, NewsOne. Насправді, рівень підтримки виборців у 2009-2010 роках був перебільшений в рази. Це дозволило сфальсифікувати результати виборів. Правоохоронці розповідали журналісту “Про все”, що були зібрані всі докази і по “Свободі”, і по інших змовниках. Але в столиці дали команду “фу”, а не “фас”. Тобто, було вигідно тримати Тернопілля під таким контролем. Так розпочалося десятиліття руїни на Тернопільщині під проводом свободівців та їхніх спільників, які творили що заманеться. Наприклад, партії “Єдиний Центр” “намалювали” 14,2% на виборах до облради у 2009 році, а вже наступного року махлярі Балоги не здолали й прохідний бар’єр, бо головний учасник змови перебрався до столиці і забив болт на політичні справи через амурні походеньки аж до “кислотного скандалу”.

Свободівцям залишилось велике поле для маневру. Їм навіть вдалося посадити переодягненого у вишиванку податківця Надала у крісло мера.  За десятиліття тернополяни розчарувались у діях всіх тих пристосуванців у вишиванках, які на словах великі патріоти, а реально розграбували комунальну власність громади, в рази скоротили площі парків, ініціювали і втілили у життя не одне скандальне будівництво, отруюють краян торф’яними котельнями. Для чого ми так занурились у минуле? Та хочемо нагадати краянам, які вміють аналізувати. Від сьогодні і протягом кількох тижнів буде поширюватись чергова соціологічна маячня, як тернополяни когось надзвичайно підтримують. Правда, соціологи не розкажуть, хто замовник їхнього дослідження. Як би журналісти не розпитували. Віджартуються. Скажуть закон їх не зобов’язує. Але суть цієї соціології можна буде зрозуміти із цифр, кому співають осанну: надалівцям. Можливо,  “курятнику Заставного”. Якщо не буде відвертої гри на фаворита – значить “соціологи” ще не знайшли замовника. Дурдом із так званими соціологічними даними спостерігатимемо восени. Тоді вже це все приїсться і ніхто на соціологію не буде звертати увагу. А ось зараз, коли інформаційне поле відносно чисте, будуть активно намагатись вплинути на думку громадськості.

Але всі ці надали, шумади, барни та третьосортні джоджиківські прихвостні вже настільки остогидли тернополянам, що пересічним людям здається: не має за кого голосувати як за цих політичних шулерів. Ні, це не так. І хоч громадський сектор Тернопільщини доволі обмілів, а  політичне життя згорнулося до зародкового стану, є кілька чесних та розумних людей, на яких не соромно звернути увагу друзів чи згадати їхні прізвища за столом у пристойній компанії. Один із них – Олег Синовець.

Кілька тисяч тернополян повинні точно його пам’ятати, бо це саме він був один із організатор тарифного майдану у нашому місті. Пам’ятаєте, Надал і компашка загнули тариф у 9 гривень. Ми ж тепер їздимо за 6. Дякувати треба Олегу Синовцю і його однодумцям. Звісно, якби тернополяни були мудрішими і дружнішими, то б відстояли рішення суду за яким їздили б за старим тарифом. Сергій Надал не ризикнув би маніпулювати і не підписав би нове розпорядження, щоб знівелювати перемогу адвоката Ростислава Небельського.

Автор фото Vova Fostyk

Чимало критично налаштованих читачів скажуть: а хто такий Олег Синовець? Телевізор про нього нічого не розповідає. В газетах не пишуть. На біг-бордах не висить його писок. Так от, шановні, весь цей піар Надала та свободівців, що промиває вам мізки у громадському транспорті, в газетах і на телебаченні – за ваш з нами рахунок. Так-так. Проблема Тернополя давно вже не в грошах. При бюджеті у майже 3 мільярди гривень головне – якісний контроль за використанням коштів платників податків. Уявіть, все що робиться в місті чи області це не завдяки чи під патронатом Сергія Надала, колись Степана Барни чи зараз Ігоря Сопеля чи іншої чиновницької п’явки, а лише за кошти платників податків. То ж чи будете ви й далі терпіти ці криворукі ремонти, браковану бруківку, страшні тролейбуси і автобуси, жахливе прибирання, перерізання стрічок, вручення ключів від автомобілів куплених за кошти платників податків і т.д. – залежить лише від вас.

Підтримайте на виборах нові обличчя, чесних і освічених людей. Один з них, сподіваємось, Олег Синовець.

Звісно, Олег не універсальний рецепт від усіх бід. Критичні тернополяни пам’ятають, що хлопці побоялись закликати людей перекривати дороги. Це зробили більш рішучі люди самостійно. Але саме цей симбіоз дозволив громаді добитися успіху.

На нашу скромну думку, керувати містом мають не крикуни чи неуки, а саме освічені та інтелігентні люди.  А хами самі собі проб’ють дорогу…

В “Осіріусі” й далі продають алкоголь після 22 години

Вибір чохла для телефону — процес дуже важливий