У Тернополі пограбували помешкання волонтера Христини Феціци

Поділитися
Про крадіжку з квартири надійшло повідомлення 26 лютого в Тернопільський відділ поліції.
Потерпіла повідомила, що з її помешкання в період з 8:53 по 13:45 невідомі викрали більше десяти тисяч гривень, зібраних на благодійність, золоті прикраси та дороговартісний алкоголь. Розмір збитків – 37 тисяч гривень.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, невідомі проникли у житло шляхом підбору ключа. За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження згідно статті 185 частини 3 ККУ – крадіжка з проникненням.
Оперативники опрацьовують відео з камер спостереження, опитують сусідів та здійснюють подворовий обхід, перевіряючи раніше судимих осіб. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області
Потерпіла повідомила журналістам Тернополя, що вкрали зібрані кошти для дітей Петриківського інтернату. Гроші дали добродії з Англії. З особистих речей волонтерки пропали золоті вироби. Проте, злодії настільки поспішали, що навіть не знайшли чи не спробували відкрити сейф.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

У Тернополі пограбували на 10 тисяч гривень автомати питної води

Щоб затуркані тернополяни переобрали мером Сергія Надала, церковники везуть одну із колючок тернового вінка, який нібито вдягали на Ісуса Христа