Чому у Тернополі масово хворіють діти?

Поділитися

Ви завважили, що останнім часом ваша дитина часто хворіє? Та й дорослі постійно покахикують.  Знаєте чому? Можете подякувати меру Тернополя Сергію Надалу і його команді, які почали заробляти на здоров’ї тернополян.

Про постійний шум та сморід від роботи торф’яних надалівських котелень знають вже у всій Україні. Перевищення рівнів шуму вдвічі у нічний час, перевищення у 5 разів викидів діоксину сірки унеможливлюють нормальне життя для жителів та гостей Тернополя. Туристи постійно запитують: а чому у файному місті постійно смердить смаленим пір’я? Тернополяни після роботи не можуть спокійно відпочити, виспатись. А як можна спати, якщо торф’яні котельні гудуть у півтора рази перевищуючи елементарні норми. Це як спати у кімнаті, в якій працює пилосос. У теплу пору року не можливо відкрити вікна. Екологічні служби не захищають інтереси тернополян, а імітують бурхливу діяльність. Вчора представники держспоживслужби, екологічної лабораторії у ТАЄМНОМУ режимі мали зробити заміри шуму та викидів торф’яних котелень на Бульварі Просвіти та вулиці Купчинського. Але їм це не вдалося, бо котельня просто стояла виключеною. Сторож котельні сказав, працює лише газова котельня. А до роботи газових котелень у тернополян завважень не має. А вже сьогодні котельня працює ( див. нижнє відео).

Але ж замірів ніхто не робитиме. Коли ж знову буде прийнято ТАЄМНЕ рішення екологів, знову відключать? Доки екологічні служби, держспоживслужба будуть нехтувати здоров’ям платників податків, отримуючи за їх кошт зарплати?

Українських школярів запрошують рецензувати наших письменників

Медведчук і московські запроданці у Верховній Раді вимруть від коронавірусу?