Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв подарувати скандальному гурту “Хамерман знищує віруси” свої шкарпетки, якщо ті не пустять коронавірус у місто

Поділитися

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв подарувати скандальному гурту “Хамерман знищує віруси” свої шкарпетки, якщо ті не пустять коронавірус у місто. Таке повідомлення мера у соцмережі розвеселило краян, оскільки лише два роки тому – влітку 2018 року -Марцинків наказав освятити місце, де виступав цей гурт. Тоді це був палац Потоцьких. Молодь цю заяву свободівського мера сприйняла вкрай скептично. Напевно, тепер Марцинків заграє із гуртом, щоб мати шанси переобрати на посаду міського голови восени. У соціальних групах молодь відверто кепкує з свого мера, натякаючи, що Марцинків далеко не Джастін Трюдо. Як відомо, канадський прем’єр-міністр Трудо прославився на весь світ своїми оригінальними шкарпетками.

ТРЮДО І ЙОГО ШКАРПЕТКА ІЗ ЗОБРАЖЕННЯМ ЧУБАКИ
У жовтні 2018 року про мера Івано-Франківська Марцинківа заговорили у всій країні як про не зовсім адекватного чиновника та політика з партії “Свобода”. У всесвітній День здорового харчування франківські чиновники з мерії вирішили встановити рекорд України з найбільшою кількістю людей в одному місці з наголівниками під гаслом “Ми за здорове харчування”. Рекорд таки зареєстрували, що і стало предметом висміювань. Бо рекорд нагадував маячню, яку періодично влаштовують у Росії.
Попри те, що сам рекорд сумнівний, найбільше франківців обурило, що на голови дітей одягли макети курячого філе та овочів і назвали це знущанням. Відтак у мережі стартував флешмоб #родичігарбузові, в якому франківці діляться світлинами із овочами та фруктами на голові. Доєдналися до флешмобу й хлопці з епатажного гурту Хаммерман Знищує Віруси. Для світлини вони вдягли на голову тушки курей і обсипались паніровочними сухарями. Відтак висміяли рекорд й ведучий сатиричної програми #@)₴?$0 Майкл Щур та назвав рекорд сумнівною забавою.

 

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Під час карантину можна цікаво вчитись

Про Facebook та Instagram в Україні