Про Facebook та Instagram в Україні

Поділитися

Facebook та Instagram в Україні продовжують активно зростати. Instagram зростає завдяки аудиторії 19-27 років, а джерелом росту аудиторії Facebook, переважно, є користувачі, віком 39+.
Дізнайтеся деталі у новому дослідженні комунікаційної агенції plusone!
Україна залишається одним із лідерів за проникненням Instagram у порівнянні із сусідніми країнами та великими європейськими державами. Facebook в Україні має більший рівень проникнення, ніж у сусідній Молдові та Німеччині, але менший, ніж у Польщі й Туреччині.

В усіх регіонах України, окрім Харківської області, Facebook популярніший за Instagram.

Україна займає друге місце у світі за часткою жінок-користувачів Facebook і входить до топ-10 держав за часткою користувачок Instagram.

В українському Facebook жіноча аудиторія переважає чоловічу в усіх вікових категоріях.

Instagram втрачає аудиторію до 19 років. Причиною такого падіння може бути активний відплив користувачів до інших сервісів, наприклад, до TikTok.

У Facebook з молодіжною аудиторію ситуація більш драматична. Протягом останніх 10 місяців соцмережа мала чіткий тренд на відтік аудиторії у віці до 33 років. Однак цей спад компенсовувавс приток користувачів у віці 39+.

Стрімко зростає популярність Facebook Messenger: упродовж останніх чотирьох місяців його аудиторія збільшилася на 1,5 млн і тепер складає 8,7 млн користувачів.

Загальна аудиторія, яку можна охопити через рекламний кабінет Facebook, нині складає 19,5 млн користувачів.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв подарувати скандальному гурту “Хамерман знищує віруси” свої шкарпетки, якщо ті не пустять коронавірус у місто

Микола Томенко у Тернополі закликав позапарламентські партії об’єднатись напередодні місцевих виборів