Незважаючи на карантин, у Тернополі відбулась акція непокори

Поділитися


Як відомо, з 12 березня у Тернополі карантин. Спочатку уряд у цілій країні, а потім керівництво громад, у тім числі і в Тернополі, затвердили цілий ряд заходів, щоб протидіяти поширенню епідемії коронавірусу. У садочках, школах та освітніх закладах оголошено про припинення навчання до 3 квітня. І поки у файному місті не виявлено жодного хворого. Хоча, зважаючи на кількість заробітчан з нашого краю, імовірніше, наші медики не мають чим і як виявляти.
Сподіваємось, що команди замовчувати інформацію не дано. Правда, сайт міської ради повідомляє, що тест-системи німецького виробництва Novel Corona Virus 2020 передано до вірусологічної лабораторії ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України».

З іншого боку, патріотична громадськість не могла змовчати, бо в Мінську минулого тижня відбувся акт зради поки що діючою владою. Кожен свідомий українець вже знає, що глава офісу Президента України Андрій Єрмак фактично здав інтереси України у Мінську: легалізував ДНР-ЛНР, Росія вже не сторона конфлікту, а спостеріагч як Німеччина і Франція. Також підписані домовленості про створення органу, яким фіксується суб’єктність ОРДЛО, яке не вміє навіть розшифрувати Андрій Єрмак та свариться із журналістами.

Натомість створюється формат двосторонніх консультацій та ухвалення рішень між Києвом і ОРДЛО. Але ж це і є прямі переговори, які Київ 5,5 років називав неприпустимими!

Байдуже, що сама ТКГ при цьому не змінюється, а створюється нова структура – головне те, що Україна визнає своїми рівноправними партнерами тих, кого визначать ватажки “Л/ДНР”, тим самим визнаючи суб’єктність маріонеткового керівництва “республік”. Єрмак вже визнав легітимність самопроголошених представників “Л/ДНР”. Його підпис з приміткою “Згоден” стоїть під документом, у якому такі собі Дейнего та Ніканорова названі “повноважними представниками окремих районів Луганської та Донецької областей”. Ще ніколи після початку агресії Україна не погоджувалася на таке формулювання. Чи то через брак знань, чи то свідомо, але Андрій Єрмак став першим, хто зробив таке визнання (Київ мав би якнайшвидше повідомити ОБСЄ, що він таких повноважень не мав, але чомусь є підозра, що ніхто цього робити не планує), пише Європейська правда.

Радує поки лише те, що рішення трьохстронної контактної групи не є остаточним. На фотокопіях стоїть підпис Андрія Єрмака – але йдеться лише про попереднє схвалення; остаточне заплановане на кінець березня.

Оскільки карантин до 3 квітня, то є загроза, що зрада буде втілена у життя.

Чи потрібна така акція у Тернополі? Звісно, що так. Але чи потрібно зберігати елементарні санітарні умови у час епідемії? Звичайно, так.

У даній ситуації радує, що знайшлося пів сотні народних депутатів, у тім числі з Тернопільщини, які підписали звернення до президента Зеленського.

Ми, народні депутати України – представники політичної партії «Слуга народу» не можемо не звернути увагу на низку подій…

Опубліковано Ігором Василевим Пʼятниця, 13 березня 2020 р.


Акція непокори у Тернополі. Ветерани, громадські активісти та усі небайдужі прийшли під стіни ОДА, щоб висловити владі свої вимоги та перешкодити «зливанню» державних інтересів. Ми не можемо дозволити особам при владі здійснити державну зраду та здати Україну агресору. Закликаємо усіх не мовчати, а об’єднатися та стати на захист власної країни. Також ми передали звернення, яке підписало 12 громадських рухів очільнику Тернопільської обласної ради Овчаруку Віктору, депутатам обласної ради та голові Тернопільської ОДА Ігору Сопелю. Сподіваємося, що влада таки визнає свої помилки та припинить зрадницькі дії проти України, повідомляє ПРАВИЙ СЕКТОР / Тернопільщина

У месенджері Telegram працює бот з блокування наркокрамниць

Регулярний секс допоможе в боротьбі з коронавірусом