П’яниці за кермом розгорнули війну на дорогах України

Поділитися

Впродовж січня-лютого співробітники поліції оформили більше восьми тисяч адмінматеріалів в сфері безпеки дорожнього руху. Серед найпоширеніших порушень: недотримання правил проїзду перехресть та обгону, керуваннями транспортними засобами без документів та напідпитку, перевищення швидкості руху, нехтування правилами дорожнього руху пішоходами.

З початку року на дорогах Тернопільщини трапилося 388 дорожньо-транспортних пригод. З них 84 – з потерпілими, в яких 11 людей загинули та 114 отримали травми. П’ятдесят чотири аварії вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку. В результаті цих автопригод двоє людей загинули, 18 – зазнали травм. 42 ДТП трапилося за участю пішоходів, 5 з них – зі смертельними наслідками.
Найчастіші причини ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування та виїзд на смугу зустрічного руху.

За два місяці поліцейські виявили 270 осіб, котрі керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На них складено адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Новий уряд Шмигаля: хто є хто?

Італієць зловив в озері сома завдовжки в 2 метри 74 сантиметри