Тернопільську облдержадміністрацію очолить Володимир Труш

Поділитися

Сьогодні Кабмінет Міністрів України підтирмав проект постанови президента про призначення Володимира Труша головою Тернопільської облдержадміністрації. До цього він обіймав пост голови Рогатинської райдержадміністрації в Івано-Франківській області. Рішення про призначення Володимира Труша Кабмін підтримав під час свого засідання 18 березня.
У період з листопада 2019 року Володимир Труш обіймав пост голови Рогатинської райдержадміністрації в Івано-Франківській області.

Що відомо про нового керівника облдержадміністрації? Він є власником товариства “Кротер готівка”, яке займається позиками грошей. Ніби бізнес, але…

У Труша є дружина Ірина, з якою вони разом виховують дочку Настю.

У свої декларації Труш вказує будинок на понад 150 квадратних метрів у Рогатині, що на Прикарпатті. Крім того, Труш декларує дві автівки. Сподіваємось, що керівник облдержадмінстрації не буде щодня возити задницю з дому на роботу вранці і ввечері навпаки.

У гаражі керівника області Lande Rover Range Rover 2008 року – вартістю від 15 тисяч доларів та
Ford Transit Connect 2011 року – від 5 тисяч доларів.
Також разом з дружиною за 2018 рік він задекларував 600 тисяч гривень готівки. Дохід лише від підприємницької діяльності становив 11 мільйонів 780 тисяч гривень.

Ну і нарешті Президент України Володимир Зеленський звільнив Ігоря Сопеля від виконання обов’язків керівника області, з чим він зовсім не міг справитися.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

 

У Тернопільській області дві підозри на COVID-19

Небезпечніше, ніж коронавірус!