У Монастириському районі в селах Швейків та Ковалівка рятувальники провели дезінфікування двох церков та місцевий продуктовий магазин

Поділитися

У Монастириському районі в селах Швейків та Ковалівка рятувальники провели дезінфікування двох церков та місцевий продуктовий магазин. В місті Монастириська спеціальними розчинами були промиті приміщення та авто швидкої допомоги. Дані заходи здійснюються з метою запобігання розповсюдженню інфекційних захворювань.
Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян неухильно дотримуватись карантинних заходів, аби не допустити поширення вірусних інфекцій!

На Тернопільщині зафіксований другий випадок зараження короновірусною інфекцією
Ознаки захворювання COVID-19 підтвердили у 68-річного жителя села Ковалівка Монастириського району.

Встановлено, що чоловік контактував з хворим священником з Заліщицького району, у якого першого в області діагностували коронавірусну інфекцію. Останній приїжджав на похорон у село Швейків Монастириського району.

Медиками не вставлено повне коло осіб, з якими контактував хворий. Поліцейські звертаються до жителів сіл Швейків, Ковалівка, міста Монастириська та навколишніх населених пунктів, якщо ви занедужали і маєте симптоми вірусної інфекції, не займайтеся самолікуванням та негайно повідомляйте лікарів. Залишатйеся вдома та дотримутйеся усіх вимог карантину, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

23 березня в місті Заліщики, рятувальниками було проведено дезинфекцію Української Греко-Католицької церкви Пресвятого Серце Христового в якій правив настоятель отець, з лабораторно підтвердженим діагнозом коронавірусна інфекція COVID-19. Особовим складом 15 ДПРЧ спільно з представниками районного лабораторного відділення Борщівського міжрайонного відділу ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ», у захисних костюмах та масках, за допомогою оприскувачів, здійснено дизенфікуючу обробку поверхонь церковних меблів спеціальним дизрозчином.
Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян неухильно дотримуватись карантинних заходів, аби не допустити поширення вірусних інфекцій!

У зв‘язку із виявленням хворого на COVID-19 у м. Заліщики, працівниками Борщівського міжрайонного відділу ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» 21 березня було проведено дезінфекцію у церкві, домі хворого, в громадських місцях та водопровідної мережі.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Мер Тернополя безсоромно піариться на епідемії коронавірусу

У Теребовлі згорів автомобіль