Мер Тернополя безсоромно піариться на епідемії коронавірусу

Поділитися
ГАНЕБНИЙ ПІАР ЧИНОВНИКІВ НА ТЕМІ КОРОНАВІРУСУ

Вас не нудить від міського голови Тернополя Сергія Надала? Раніше у маршрутках, в газетах постійно мер розповідав як він працює на користь тернополян. Звісно, це відверта маніпуляція, бо Надал і його посіпаки працюють на власну кишеню за рахунок платників податків. Під час епідемії газети перестали виходити, маршрутками не користуються люди. А місцеве телебачення дивляться тільки наївні. Як добратися до мізків тернополян? Як отримати їхню увагу в такий благодатний час для експлуатації страхів людей? Звісно, через соцмережі. У десятках акаунтів, сторінок Надал постійно вискакує як він бореться з коронавірусом. Прийшовши до влади на штучно створеній паніці не вивезення сміття з Тернополя, команда мера добре запам’ятала як легко зманіпулювати настроями виборців. тільки цього разу вони явно перестаралися. Не відчувають різницю із сучасним станом та десятиліття тому.

От скажіть будь ласка, як ви поставитесь до новини, що мер Тернополя зустрічає фуру бараболь? А після обіду зустрів два вагани мінеральної води? А ввечері подякував водіям фур, що привезли борошно до супермаркетів. Маячня ж! Це не робота очільника міста. А в команді мера вважають, що це дуже круто зустріти тести для виявлення коронавірусної інфекції. Мер їх не розробляв, не закупив за власні кошти. Взагалі, він зі скількома людьми зустрівся протягом останнього тижня, щоб йому було б краще самоізолюватися, як це роблять усі порядні люди в нинішній час.

Команда Надала подає всю цю біганину мера як велику справу. Насправді ж вони безсоромно експлуатують ( як каже молодь – хайпують) тему. Як доречно завважив Олег Синовець, у цей час з’явилися тендерні пропозиції на 3,5 мільйона гривень для піару Надала в газетах, телебаченні і радіо. Міський голова за кошти платників податків вирішив згвалтувати вуха і очі тернополян, а не закупити на таку суму 7 апаратів штучної вентиляції легень.

Робіть висновки.

Сьогодні з’явилися 3 тендери від Тернопільської міськради на такі суми:

1 459 000 грн на пресу

1 515 000 грн на…

Опубліковано Олегом Синовцем Понеділок, 23 березня 2020 р.

Насправді, українці повинні віддавати шану простим солдатам Національної гвардії, які у час епідемії працюють, не покладаючи рук, а не чиновникам, які використовують фото нацгвардійців для власного піару. Порівняйте і все зрозумієте.


Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Риба і коронавірус

У Монастириському районі в селах Швейків та Ковалівка рятувальники провели дезінфікування двох церков та місцевий продуктовий магазин