Мер Тернополя Сергій Надал і депутати-свободівці почали піаритись на людській біді

Поділитися

Кризові явища яскраво демонструють внутрішню сутність людей, фірм, організацій чи партій. Тернополяни вже давно знають гнилу суть міського голови Сергія Надала. Не кращими є його шобла з депутатськими мандатами у Тернопільській міській раді. Загальновідомо, що це вони розграбували парки, комунальну власність, наживаються на прибиранні міста та ремонтах. А сьогодні Сергій Надал і кілька депутатів свободівців продемонстрували у соцмережі як нібито дбають про тернополян, а насправді – піаряться на їхній біді.

Розікравши сотні мільйонів гривень своїми ганебними рішеннями, депутати і мер рознесли подачки злиденним тернополянам. Звісно, розрахунок мерзотників простий – восени мають бути місцеві вибори. Саме тому на продуктові пакети свободівці понаклеювали партійну символіку. Ганебна практика з совдепівських часів перекочували у методичку  патріотичних пристосуванців.

Використовуючи адмінресурс – Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – свободівці демонструють, що орієнтуються на збідований електорат, який за пляшку олії, кілограма макарон проголосує і за Кучму, і за Януковича, а тепер і за свободобівців. Адже пересічні мешканці Тернополя знають, що ця політична бидлота залишила без роботи навіть двірників, прибиральників комунальних підприємств. Тепер роздування пилюки в Тернополі – бізнес тягнибаксів на 20 мільйонів гривень щороку.

Прихильники Надала скажуть – так зараз тернополянам складно, дехто їсти купити не має за що. Це звичайно так, але для чого мер і його команда посіпак наклеїла на пакети ганебне партійне тавро? Для чого фотосесії? телекамери?

У цивілізованому світі, за християнськими заповідями, добро твориться не так… А чому?

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp 

В Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях може бути впроваджено комендантську годину

Що відбувається в епіцентрі епідемії коронавірусу на Тернопільщині?