У Тернополі виявились хворими на коронавірус священник московського патріархату та його попадя

Поділитися

У Тернополі додались сьогодні ще два випадки захворювань на коронавірус. І після бурхливих великодніх святкувань моспархату, було б дивним, якби це не були фанатики Кремля.

COVID-19 виявили і підтвердили лабораторно за допомогою ПЛР-систем у священослужителя храму Української Православної Церкви Московського Патріархату та його дружини. Хворих госпіталізували в Тернопільську лікарню швидкої допомоги.
Загалом під початку епідемії коронавірусу підтвердили 37 випадків COVID-19 серед тернополян. 5 жителів Тернополя – одужали.

Ймовірно, йдеться про кафедральний собор в ім’я свв. мцц. Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії Української православної церкви московського патріархату, що розташований на вулиці Коновальця,1. Це єдина культова споруда шанувальників кремлівського карлика та його феесбешного підрозділу в рясах.

У столиці теж нині московські попи додали клопоту. Мер Києва Віталій Кличко повідомив сьогодні: “Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили коронавірус, за минулу добу збільшилась ще на 63 людини. Троє з них медики. Дев’ятеро – священнослужителі: 5 з Києво-Печерської лаври, 3 – зі Свято-Покровського Голосіївського монастиря та 1 особа з жіночого монастиря Святого Пантелеймона. Загалом у Києві вже 1122 підтверджених випадки захворювання на COVID-19″.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Сьогодні, 24 квітня, у Тернопільській області додалось ще 33 хворих на коронавірус

У Чорківському районі селянин звинувачує агрофірму в отруєнні бджіл