Як насправді складно здати тест на коронавірус в епіцентрі епідемії на Тернопільщині

Поділитися

Оксана Меленюк з Монастириська поділилася з українцями своєю родинною історією як складно зараз здати тест на коронавірус. дівчина пише:”Доброго дня. Хочу поділитись історією. Моя мама здала аналізи на корона вірус в п’ятницю, бо мала температуру і кашель. Експрес тест показав негативний , а інший треба чекати довше. Подзвонили до неї в неділю з міліції і сказали ” А ви знаєте що в вас підтверджений результат на COVID-19?”. Вона сказала, що не знає бо їй ніхто не дзвонив вони перші. Вона подзвонила до сімейного лікаря, а та сказала що буде дзвонити на Тернопіль і після 18 години, щоб до неї передзвонити. Але мамі стало гірше бо в неї проблеми з серцем. Вона телефонувала на швидку, але переадресувало на тТрнопіль там дали номер головного санітара.  Трубки не брали. Вона чекала швидка не їхала. Вона подзвонила в поліцію. Правоохоронці 20 хвилин радились, що робити. І аж пізніше приїхала швидка.
Тато також хворий, але ще не здавав аналіз. Проте, має темпаратуру! Їх просто не хотіли прийняти в лікарню!
Мама наполягала, бо їй погано, а тата відправили додому . Лікарі халатно до всього поставились. Її навіть не перевірили. Аж сьогодні в 11 годині до неї прийшли її слухати та міряти тиск!
А тато на поліклініці сидів 3 години зранку, щоб перевіритись і здати аналізи. І сам ходив в аптеку собі за ліками , і мамі передавав посилку. Ніхто навіть не запитається чи потрібна допомога , бо як вони кажуть майже всім що це легка форма, але це так! До чого я це все веду..
Що штаб і лікарня надає не правдиву інформацію на рахунок кількості хворих, бо пишуть що нових немає. Вчора вранці поступила жінка зі Слобідки і моя мама вечером. І це тільки те, що я знаю! І сьогодні в обід ще мама з дочкою з Ковалівки, але дочку відправили додому, бо в неї легка форма, а мама її з запаленням! Це вже +4 особи просто, які знаю тільки я!
Вони не хочуть нікого приймати і ніякої допомоги сімейні лікарі не надають такої як це зазначено! І сімейний лікар по сьогоднішню годину так і не подзвонила мамі !

Всі знають що ренгент є на 1 поверсі в хірургії. А маму вели через подвір’я. І вона ще верталась назад, бо не взяла гаманець, адже регент платний. Ніхто з персоналу не взяв гроші, щоб передати, а вона повинна була ще раз по вулиці йти хвора! Що вони взагалі там роблять в лікарні?!
Вони не цікавляться хворими взагалі, якби не медсестри, то ніхто б не підходив!
Маму звати Марія Попович
З Монастириська

Oksana Melenyuk 

Підписати петицію за чисте повітря у Тернополі можна тут

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp 

Які українці є найбільш уразливими до коронавірусу?

У Підволочиську поліція поліпшила свою статистику, оштрафувавши людину без маски на 17 тисяч гривень