Сітка рабиця – універсальний вид огорожі для будь-якої території

Поділитися

Якщо Ви мешкаєте в будинку, а не у квартирі, то, мабуть, часто з’являлось питання, як відгородити свою ділянку від сусідів, або розмежувати власну територію для певних потреб. В цьому питанні легко допоможе сітка рабиця.

Чому це майже ідеальний варіант?

Така сітка об’єднує майже всі переваги одночасно. По-перше, такий варіант має доступну ціну. Не потрібно економити на відділах або секціях, можна втілити всі свої плани.

По-друге, така сітка для огорожі не загороджує сонячне світло та не відкидає тінь. Можна зробити огорожу для саду або городу та не перешкоджати нормальному росту рослин через недостатність сонячного світла.

Сітка рабиця славиться високим терміном експлуатації. Зазвичай він легко перевищує 30 років. Ви можете купити необхідний розмір сітки та збудувати загорожу будь-якого розміру.

Такий паркан не буде загороджувати огляд, що стане у пригоді, якщо Ви вирішили розділити свою ділянку під господарство. Ви завжди будете бачити, що відбувається у Ваших володіннях. Часто з такого матеріалу будують вольєри для тварин. Це ідеальний варіант для загороди лісів, парків та різних рослин. Таким чином, у сторонньої людини не має доступу до об’єкта, але збережено огляд.


Також комфортно загороджувати спортивні площадки. Це гарна альтернатива великому громіздкому паркану.
За непотрібністю сітку легко скрутити та поставити в гаражі. Вона займе набагато менше місця, ніж демонтований бетонний паркан. Іноді, сітку використовують у будівництві, як арматуру, при виконуванні штукатурних робіт. Або як теплоізоляцію трубопроводу.
Підбиваючі підсумки, сітка рабиця:
· Недорога по вартості.
· Багатофункціональна.
· Легка у монтажі та демонтажі.
· Займає небагато місця в складеному вигляді.
· Не загороджує сонячне світло.
· Має різні розміри сітки та осередків.
· Має високий термін експлуатації.
Чому за замовленням краще звертатись до нас?
Купити сітку металеву можна на нашому сайті. Замовляючи у нас, Ви отримаєте якісний товар за доступною ціною, адже ми займаємось виробництвом сіток понад двох десятків років та знаємо, що таке гарний товар.
Ми ретельно перевіряємо матеріал перед тим, як з ним почне працювати майстер. При наявності хоч якогось дефекту, матеріал не потрапляє до робітників, а тим більше до наших клієнтів.
Безліч фото наших робіт та нашого товару можна побачити на сайті. Ви можете замовити будь-яку довжину, ширину, розмір осередків та діаметр дроту.

Завідуюча тернопільського дитсадка спробувала “навішати” на 62-річного сторожа зайві обов’язки: замість косити траву, чоловік порізав нахабу

Лучшие из лучших: Топ онлайн слоты 2020