Як у Козові маніпулюють інформацією на користь колишнього регіонала Чайківського

Поділитися

Засоби масової інформації стали найпотужнішою політичною та ідеологічною зброєю за допомогою якої у народ можуть переконати в будь-чому, натомість запропонують щось, типу американської жуйки, зробивши усе так, що народ на це погодиться, ще й буде задоволений. Facebook породив свого роду інформаційну зомбіляндію.
Числені сторінки група “Що нового в козові?” управляється за допомогою фейкових акаунтів, імена яких постійно змінються. Власник (Гач В.О. автомийка Lux-Wash) ) та один з адміністраторів (Ніна Фатула-фейк, яка займалася політичним піаром і розкручуванням у FB певних осіб ) публікували інформацію вигідну тільки їм, скоординовано поширювали недостовірну інформацію, пости написані тими ж ботами які формують громадську думку – в тому числі шляхом поширення або маніпулюванням неправди І дуже поширеним явищем для людей -ненависті, проплачених “розмов” і ” Чорний піар ” …про місцеві новини, політичні та економічні проблеми, включаючи вибори, політичних кандидатів і критику різних громадських діячів.
Ці акаунти використовуються для підвищення залученості, поширення контенту та для мислення тільки в одному напрямку,це ті групи які позиціонували себе як новинні, так от
ЩО Ж НАСПРАВДІ НОВОГО В КОЗОВІ?
Козівський гуманітарний штаб був створений одним з перших, до складу якого увійшли чимало благодійників та громадських активістів: Володимир Гач, Андрій та Сергій (очолює штаб) Добалюки, Андрій Кривак, Ірина Добалюк, Петро Галюк,Таня Стрияк, отець Василь Баглей.
Що цих всіх людей повязує? Правильно, “Аграрна партія” -Чайківського І.А.
Далі, пропоную приклад його роботи:
Коронавірус наступив, карантин.
Для когось – епідемія, а для когось – спосіб підзаробити. Один створює групу у Viber , другий дає номер своєї особистої карточки на яку збирають гроші, третій- ще той експонат Волонтер який всіх спасе. Він і масочки роздасть і продуктові набори і медиків усім забезпече.За людські гроші а головне зробить фотозвіт і саме головне без чеків і накладних.А по якій ціні ті масочки куплені?А бензина яку використав волонтер входить в її ціну? Як то кажуть добро робиться тихо. Але не тут. Подяки пишуться безкінечно,а за що???Що купили те , що не змогли вивезти автобусом в Італію?Чи, що люди згуртовані штабом відстоюють Чайківського і його PR-кампанію? Всі решта не доцільні дописи і подяки не їм – будуть видалені. Бо адмін не “злодій” тільки ТОВ “РАЗОМ ПЛЮС” заробляє чесно ( кінцевий бенефіціар, якого є- Чайківська Тетьяна) .
А народ головою не думає! Хочеться жити .А для них, нічого святого, тільки “бабло” важливо, майбутнє Козови їх не стосується.
Таким чином, можу сказати, що навіть конвульсуючи від коронавірусу, втрачаючи людей вони будуть продовжувати підтримувати лінію для реалізації проектів аграрної партії в Козові , від дестабілізації та масової інфекції, до розповсюдження інформації про благородну, рятувальну місію штабу
Як то кажуть – без коментарів!
Придбали собі гарний камуфляж…на одних вірус надів маски а з других -зняв.
Думайте люди!

Наталя Боднар

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

У неділю, 3 травня, в Тернопільській області 45 нових хворих на коронавірус: моспархат з Почаївської лаври й далі рулить

ТОП вкусов табака для кальяна от экспертов