В Україні знищують єдиний національний телеканал, який не належить олігархам

Поділитися

“Тернопіль приймає естафету Всеукраїнського Марафону «Захисту місцевого Суспільного мовника». Дощ не завадив тернопільським журналістам посеред вулиці звернути увагу перехожих на Суспільне мовлення. Під час карантину години мовлення Суспільного насильно скорочують в усіх областях. Безцеремонно знищують архіви. Записи програм, які є історичною цінністю, знецінюють і викидають.

Чимало людей усвідомлюють, що Суспільне фінансують з їх податків. Тож чи хочуть вони за власні гроші дивитися НІПРОШОУ, яке їм пропонують на телебаченні? Не мати можливості слухати якісне радіо, бо його остаточно добивають?

Споживач, який платить податки, не знає, що без нього уже вирішили, що саме і скільки він має дивитися на Суспільному, а що ні. Споживача ніхто не питає. Не зважаючи на те, що якраз у регіонах вирує різноманітність життя, людям нав’язують однотипну телевізійну картинку з Києва.

Єдиний мовник в Україні, який не належить олігархам, руйнують”- повідомляє Захист регіонального суспільного мовника України

 

Як вкрасти мільйон?

Епідемія коронавірусу набирає нових обертів: у світі вже 9 мільйонів інфікованих, в Україні понад 39 тисяч