Відпочинок з дитиною в горах

Поділитися

Плануючи літній відпочинок, в першу чергу приходить думка про море, пляжі, сонячні опіки, медузи та інше. Однак, пропонуємо Вам альтернативу – відпочинок в Карпатах з дітьми. Нічого не зрівнятися з чистим гірським повітрям, який ніде крім гір не буде таким.

Чому варто спробувати поїздку в гори влітку?

Вчені довели, що засмага не є корисною для шкіри і організму в цілому. Тому, замість лежання на пляжі можна спробувати поїхати в гори, побувати на безлічі екскурсій, побачити пейзаж, який не зрівняється ні з чим.

Так само активний відпочинок корисний для організму. Всього півгодини ходьби в день допомагають запобігти безлічі хронічних захворювань. Так як взимку ми рухаємося набагато менше, час влітку потрібно використовувати, щоб находитися з запасом.

Яремче – один з основних курортів в Карпатах. Тут кожен знайде собі розвагу на будь-який смак і колір. Ви можете скористатися:

  • Велотуризмом
  • Квадротуризмом.
  • Пішим туризмом.
  • Лижним (взимку), кінним (влітку).
  • Орендувати будь-яке спорядження.
  • Зайнятися рафтингом.

Для тих, хто любить екстремальний відпочинок в Карпатах так само не залишаться в стороні. Адже рафтинг – це спуск по гірських річках з штучними каналами на надувних човнах. Цей вид туризму не вимагає спеціальних навичок або досвіду, тому спробувати можуть всі. Ви можете взяти в напарники кілька людей. Подібні моменти назавжди залишаються в пам’яті.

Також, над водоспадом в Яремче побудований міст, висотою приблизно 20 метрів. Любителі гострих відчуттів стрибають з альпіністської мотузки вниз, милуючись краєвидами Карпат.

Крім екстриму, в Яремче Вас чекає три водоспади, безліч музеїв, міні-зоопарк, піші гірські прогулянки і багато чого іншого.

Де ж зупинитися на час відпочинок?

Наш готель надає свої послуги саме в місті Яремче. Зупиняючись у нас, Ви можете скористатися рестораном зі смачною кухнею, родзинкою якої стануть домашні консервації та українські страви.

Також в разі негоди Ви можете залишитися один день вдома (в готелі) і відвідати сауну і басейн. Наш готель розташовується на висоті 750 метрів над рівнем моря, тому з упевненістю можна сказати, що жити Ви будете прямо в горах. Завдяки висоті там відкривається незабутній вид на горизонт.

У холодну пору року можна вибрати номера з піччю або каміном на будь-яку кількість місць. Якщо ж Ви приїхали відразу декількома сім’ями, можливо, Вас зацікавить пропозиція зняти котедж в Яремче. Це відмінна можливість приємно провести час.

Під час проїзду в громадському транспорті Тернополя краянка обікрала пасажира автобуса

Втретє за мера Сергія Надала проголосує хіба п’яне бидло