10 липня Кременецький краєзнавчий музей проведе етнографічний захід – майстер-клас з приготування автентичної локальної страви – кременецький вишневий борщ.
Цей унікальний захід буде проводитись біля будівлі музею з дотриманням вимог карантину.
“Сьогодні музей працює над створенням автентичного меню страв краю для розвитку гастрономічного туризму. Під час прес-конференції заходу відбудеться презентація намірів роботи Кременецького краєзнавчого музею, де буде висвітлена співпраця з місцевими закладами харчування, робота гастрономічної комісії музею, планування щорічних гастрономічних заходів та фестивалів”,- повідомив інтернет-газету “Про все” директор музею Андрій ЛЕВЧУК
Відбудеться дійство 10 липня о 13:00 год. за адресою м. Кременець, вул. Шевченка, 90
Кременецький краєзнавчий музей
Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ
Долучайтесь до нашої групи у Вайбері
Ми в Instagram
Наша сторінка в facebook
Ми у whatsapp