Оригінальні азійські суші: де замовити для себе і на компанію?

Поділитися

Суші давно стали для нас звичною стравою, і однією з улюблених. Напевно, саме суші-роли займають провідне місце по замовленню на доставку. Єдине, з чим завжди виникають труднощі, а де замовити? Ми вам підкажемо найкращий варіант.
Доставка суші Тернопіль: чому варто обрати саме Young?
Young Party Restaurant – це ресторан, де паназійська кухня представлена в усій своїй красі. Азіатська кухня та суші зокрема готуються тут не по залишковому принципу, це, власне, те, на чому заклад спеціалізується. Тож замовлення і доставка суші і ролів з ресторану ЯНГ – це найкраще рішення. І на це є ще багато причин, ми готові назвати відразу 10.
1. Смачно. Суші з ЯНГу готують професіонали, в них ідеальне співвідношення рису, начинки та соусів. Смак не адаптують до нашого споживача, все справді як у Азії.
2. Корисно. Крім того, що суші – це сама по собі досить смачна страва, в ЯНГу її готують з найдобірніших і найсвіжіших інгредієнтів, просто перед подачею.
3. Ситно. В ресторані справді великі порції суші, якими можна наїстися.
4. Оригінальні рецепти. Крім традиційних і звичних рецептів, в ЯНГ меню є також багато оригінальних авторських ролів, зроблених по унікальній рецептурі.
5. Багато начинки. Це не той випадок, коли ваш шматочок суші складатиметься переважно з рису, начинки тут дійсно багато.
6. Красива подача. Як у ресторані, так і на доставку страви мають не лише неперевершений смак, а й вигляд. Для транспортування використовуються спеціальні контейнери, які дозволяють страві зберегти свій красивий вигляд.
7. Доступні ціни. Не зважаючи на високу якість, ціни на суші в ЯНГу досить демократичні та доступні.
8. Безпечно. З початком карантину ЯНГ підвищив заходи безпеки, тож зараз усі працівники та кур’єри працюють у захисних масках і рукавичках.
9. Великий вибір в меню. Різновидів суші дуже багато, тож кожен може обрати собі до смаку, або ж замовляти весь час різні, щоб скуштувати усі.
Перейти до меню
10. Оперативна доставка. Кур’єри працюють якісно, відповідально та оперативно.
Якщо ви хочете замовити велику порцію суші на компанію, то пропонуємо вашій увазі різноманітні суші сети від ЯНГ Тернопіль.
– Party set XXXL. Найбільший, 3-кілограмовий сет популярних суші: каліфорнія, філадельфія, аляска, дракони.
– Сет драконів. Червоний, золотий та рожевий дракони.
– Сет філадельфія. Сет складається з філадельфії з лососем, з креветками, з вугрем та аляски з лососем.
– Сет Young XXL. Великий набір різних суші: філадельфії з лососем, аляски з лососем, аляски з вугром, каліфорнії з лососем, футомакі з креветкою, та червоного дракона.
– Сет панко. Панко вугор-креветка, лосось-креветка, панко класичні та такеші з лососем.
Замовлення суші у ресторані ЯНГ: як отримати безкоштовну доставку?
Замовити їжу в м. Тернопіль з ресторану ЯНГ дуже просто. Головна умова сума мінімального замовлення повинна становити 200 грн по місту та 300 грн, якщо доставка планується за місто.
Відтепер у ЯНГу діє безкоштовна доставка суші на усі замовлення по місту. При замовленні за межі Тернополя, доставка буде безкоштовною у разі, якщо замовлення буде від 500 грн.
Щоб зробити замовлення, достатньо просто подзвонити за телефонами: 098-055-77-11 і 0352-51-94-44; або ж замовити онлайн: через сайт закладу чи через мобільний додаток.
Доставка суші відбувається щодня з 14 до 23 години.

 

У столиці з’явилися медузи: у Дніпровських водосховищах морська риба голка і дрібна медуза стали звичними мешканцями

Замок у Підзамочку: міць оборонних мурів і можливість для дельтапланеризму