Тернопільським озером почав курсували півстолітній мотлох із Запоріжжя

Поділитися

Поки що міський голова Тернополя Сергій Надал зі всіх намагається демонструвати який він добрий господар. Після старезних чеських тролейбусів до Тернополя привезли півстолітній катер “Сігма” із Запоріжжя. Скільки коштував тернопільським платникам податків катер – міська рада не повідомляє. Зате за півтора мільйона гривень за декаду вихваляє мера у всіх нікчемних агітаційних ЗМІ Тернополя. Мер взагалі не радиться з тернополянами: хочуть вони старе корито на й так забрудненому озері чи ні. Останнім провалом мера стала встановлення кованого серця на мостику до стрівця кохання. Тернополя відверто розкритикували несмак мера і його команди за кошт громади. Резонанс був такої сили, що Надал за день дав команду забрати “сраку мера”, як влучно назвали коване одоробло краяни. Згодом з’ясувалось, що цей “жлобарт” коштував майже 1 мільйон гривень.


Зрозуміло, що поки діючий міський голова Сергій Надал орієнтується на не надто освічену виборчу аудиторію, яка сприймає його ініціативи на ура, бо в їхньому селі взагалі нічого не відбувається…

Як розповів прес-службі міської ради капітан теплоходу Віталій Стасюк, судно було придбане у м. Запоріжжя. Одночасно  на теплоході може перебувати близько 50 пасажирів: 15 – на верхній палубі, 35  – на нижній. Вартість поїздки складає 25 грн. за 30 хв. подорожі по Тернопільському озері та  50 грн. – за годину поїдки в сторону с. Пронятин. Теплохід при годинній подорожі буде проходити під мостом, що розташований в напрямку с. Пронятин. А це фактично забруднюватиме останню чисту водойду Тернополя, де можна було безпечно купатись.

Тепер кавказці з тернопільського ринку мають платити не тільки “правоохоронцям”, але й “полтініку”?

60% українців вважають, що економічне ставище в країні погіршилось за останні пів року