Тепер кавказці з тернопільського ринку мають платити не тільки “правоохоронцям”, але й “полтініку”?

Поділитися

Кілька років у Тернополі, біля овочевого ринку, триває торгівля баштанними культурами. І ось 20-21 липня з проїжджої частини вулиці Митрополита Шептицького евакуйовано великогабаритні транспортні засоби. Раптово прозріли у цьому питанні працівники управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради ( підлеглі міського голови Сергія Надала) спільно з працівниками ТВП ГУНП в Тернопільській області та управління патрульної поліції ДПП в Тернопільській області.

Працівниками цих управлінь проводилась очистка проїзної частини вул. Митрополита Андрея Шептицького, а саме: евакуація великогабаритних транспортних засобів, що здійснювали несанкціоновану торгівлю баштанними культурами і порушували правила дорожнього руху України.

Всіх водіїв-порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.3 ст.122 КУпАП та ст.152 КУпАП. Частина водіїв цих транспортних засобів самостійно звільнили проїжджу частину вулиці, інші транспортні засоби евакуйовано та переміщено на штраф-майданчик, повідомляє сайт Тернопільської міської ради.

Шахраї й надалі заробляють на чесності та довірі

Тернопільським озером почав курсували півстолітній мотлох із Запоріжжя