Через безвідповідальність мера Тернополя Сергія Надала із випускним маршем, у файному місті не зупиняються поїзди

Поділитися

Міський голова Тернополя Сергій Надал повірив, що він і без виборів посяде втретє крісло мера. Замовна соціологія малює йому якісь комуністичні цифри у 80-90% підтримки, хоч насправді 30-35% тернополян будуть голосувати на виборах міського голови 25 жовтня за будь-яку іншу достойну кандидатуру, тільки не за діючого мера. Причина проста: люди бачать цей дерибан земель в парках, свавілля з побудовою смердючих котелень на торфі, які є родинним бізнесом мера, нахабну забудову парків тощо. Усі комунальні послуги у місті – прибирання, ремонт, встановлення бруківки – мер перетворив на свій родинний бізнес. І якби хоч якісно робили ремонти. Так ні, криворукі ремонти з бракованої бруківки шокують тернополян, які хоча б раз були за кордоном і бачили елементарну якість. Про водовідведення не чули тернопільські лакеї Надала. У дощ Тернополем не можливо пройтись так званими відремонтованими тротуарами. А вже років 7 як файне місто перетворились на брудне місто, оскільки “кадри стемковського” роблять лише видимість прибирання, а насправді лише роздмухують пил. Якщо знищені комунальники за робочу зміну вивозили до 12 тонн бруду-пилу з міста за робочу зміну, то теперішні “жужики” навіть не 500 кілограм. Тернополяни задихаються від бруду і пилу, який постійно задуває очі. А ще Сергій Надал заліз у кишеню кожного тернополянина, встановивши найбільшу оплату за воду в Україні.

Це лишень штрихи до горе-діяльності мера Сергія надала і його посіпак, які думають, що прикрившись патріотичними гаслами і вишиванками, вхопили Бога за бороду.

Потішивши тисячу випускників та їхніх батьків випускним маршем, Сергій Надал як мер безвідповідально кинув 240 тисяч тернополян у жахіття “червоної зони карантину”. Чому так вчинив уряд з тернополем? Та щоб іншим дурбеликам типу Надала не спало на думку влаштовувати карнавали під час епідемії коронавірусу. Уряд застеріг і в країні всі неадеквати при владі зрозуміли: жартувати не варто, краще піаритись на чомусь іншому. Невже Надалу бракувало реклами з ганебним носінням гречки пенсіонерам?

Десятки тисяч тернополян змушені цього тижня змінювати плани, бо в нашому місті не зупиняються поїзди. Особливо складно людям, які їхали з відпочинку з дітьми, грошей у таких мандрівників вже небагато. Доходило до того, що тернополяни зривали стоп-крани, кричали, погрожували провідникам-начальникам поїздів.  Словом, купа зіпсутих нервів через безвідповідального поки що міського голови Тернополя Сергія Надала.

Керівник Тернопільської міської ради перший день щось там вимахувався, вимагав, але врешті зрозумів, що битву програну і доведеться відбріхуватись перед тернополянами за свій вчинок. Наївні може і повірять, але люди, які вміють аналізувати вже зробили свої висновки.

Відповідно до рішень комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у зв’язку з посиленням карантинних заходів, зазнає тимчасових змін розклад руху приміських поїздів, що курсують у сполученні з Тернополем. Про це повідомив прес-центр Львівської Залізниці.

Призупиняється курсування таких поїздів:

Починаючи з 3 серпня цього року призупиняється курсування поїздів:
– № 6047 Тернопіль – Красне,
– № 6204 Тернопіль – Підволочиськ,
– № 6207 Підволочиськ – Тернопіль,
– № 6208 Тернопіль – Підволочиськ,
– № 6244 Тернопіль – Ланівці,
– № 6277 Тернопіль – Заліщики,
– № 6253 Тернопіль – Ходорів.

Починаючи з 4 серпня цього року, не курсуватимуть поїзди:
– № 6232 Красне – Тернопіль,
– № 6201 Підволочиськ – Тернопіль,
– № 6241 Ланівці – Тернопіль,
– № 6270 Заліщики – Тернопіль,
– № 6252 Ходорів – Тернопіль.

Зміни у розкладі таких поїздів:

Починаючи з 3 серпня 2020 року:
– поїзд № 6042 Львів – Тернопіль курсуватиме за діючим розкладом лише до ст. Великий Глибочок;
– поїзд № 6045 Тернопіль – Львів вирушатиме до Львова зі ст. Великий Глибочок;

 Курсування вказаних поїздів буде відновлено після рішень регіональних комісій про послаблення карантинних заходів. Слідкуйте за оновленнями на сайті Львівської Залізниці.

А в Тернополі соціологи неофіційно стверджують про неймовірне падіння рейтингу мера Сергія Надала. Із замірів йдеться, що із 10 колишніх прихильників мера, лише один готовий підтримати діючого голову.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

На Тернопільщині знову виграли мільйон у лотерею

На Тернопільщині продадуть дев’ять спиртових заводів