Що подарувати дівчині, якщо ви нещодавно познайомилися?

Поділитися

Ви познайомилися зі своєю дівчиною не так давно, ще не до кінця знаєте її смаки і характер, а вже наближається її день народження? Звичайно ж, краще всього в такій ситуації відразу запитати у неї, що їй вручити, так ви точно не прогадаєте. Але якщо ви хочете, щоб подарунок був для неї сюрпризом, то можете вибрати один з варіантів, які ми запропонуємо вам далі, з ними ви точно не прогадаєте.

Сертифікат

Одне з найбільш очевидних рішень – це дарувати дівчині в якості презенту подарунковий сертифікат. Таким чином, ваш подарунок буде і виглядати цікаво, і ви точно не прогадаєте з вибором. Адже ваша дівчина сама зможе вибрати час і місце, де вона придбає для себе саме те, про що вона давно мріяла. Замовити такий сертифікат ви можете на https://giftmall.com.ua/on/podarki-devushke і будьте впевнені, вона точно зуміє грамотно розпорядитись таким презентом.

Солодощі

Багато дівчат ті ще любительки солодощів, так чому б не побалувати свою даму в її день народження чимось смачненьким? Звичайно ж, вибирати варто не банальні коробки з цукерками, а щось більш ексклюзивне і цікаве. Це можуть бути корисні капкейки, шоколадна фігурка, цукерки зі смаком алкогольних коктейлів, солодощі з Сходу, торт з побажанням і так далі.

Букет

Квіти – це вічна нев’януча класика, тому, саме їх і варто дарувати дівчині. Ви можете вибрати звичні всім троянди або хризантеми, або ж придбати для неї квіти в горщику, наприклад орхідею, фіалку, гіацинт або навіть кактус. Крім того, все більше популярності набирають незвичайні букети, зроблені з цукерок, фруктів, ягід, овочів і м’яких іграшок, такий подарунок їй теж може сподобатись.

Термокружка

Це універсальний варіант, який підійде абсолютно на всі випадки життя, в тому числі і на день народження дівчини, яку ви зустріли не так давно. Вибирайте оригінальні моделі і яскраві принти, або ж і взагалі замовте для неї персональну кружку з іменним написом.

Павербанк

Відмінне рішення для презенту, адже рано чи пізно цей девайс їй точно стане в нагоді! Його дуже зручно використовувати під час поїздок, на природі, по дорозі на роботу, на дачі, та й в будь-який інший ситуації, коли потрібно швидко зарядити свій гаджет.

М’які іграшки

Багато дівчат продовжують любити м’які іграшки. Тому, ви цілком можете вибрати для своєї дами милого плюшевого ведмедика, зайчика, котика, серце або ж якусь незвичайну і забавну іграшку.

Навушники

Йдеться про справді якісні моделі, зокрема про популярні серед сучасної молоді блютуз навушники. Якщо вона любить слухати музику, то такий подарунок вона сприйме точно із захопленням.

Проведіть цей день разом з нею, адже це буде для вас чудовою можливістю дізнатися про дівчину набагато більше!

За 10 000 гривень хабаря сільський голова Глибоцької сільради в Борщівському районі відсидить 5 років у в’язниці

Азартный клуб Золотой кубок – чем же знаменито украинское казино?