Американський художник “прикрасив” своє подвір’я до Хелловіну неймовірно реалістично

Поділитися

Американський художник «прикрасив» своє подвір’я до Хелловіну занадто реалістичними «трупами». Декілька разів до нього приїздила поліція Стівен Новак з Далласу напередодні Хелловіну вирішив прикрасити подвір’я свого будинку занадто моторошно, і створив декорації, що імітують жорстоке вбивство одразу декількох людей. Для цього він використав 4 манекени: з голови першого стирчав ніж, другому Новак розбив голову сейфом, третій лежить з бензопилою в спині, а четвертий — в сміттєвих пакетах.

Й усе це залито маже 80 літрами червоної рідини, що імітує кров. «Криваві» манекени виглядають настільки реалістично, що сусіди вже неодноразово звертались у поліцію, з проханням перевірити подвір’я Новака. «Дощ вже кілька разів змивав «кров», тому я продовжую її час від часу додавати її й «поливати» тіла, чим неймовірно лякаю усіх, хто проходить повз, бігунів, людей з собаками», — розповідає Стівен.

«До мене вже кілька разів приїжджала поліція, бо скаржаться сусіди, але самі полісмени від декорації щоразу залишаються у захваті».

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Сьогодні Марина Круть (КRUТЬ) презентувала відеокліп на пісню “Кімната”

Напад акули на українців в Єгипті: мати із сином у стабільному стані, гід втратив ногу