Нарешті порахували скільки дурнів проголосувало за Надала

Поділитися

Вибачте за прямоту, але після десятирічних скандалів про земельний дерибан у Тернополі, забудову парків і зелених зон, знищення комунальних підприємств і освоєння фінансових потоків бюджетних коштів приватними структурами, наближеними до “полтініка” і його однопартійцями-тягнибаксівцями, неякісні ремонти бракованою надалівською бруківкою ми просто не мали морального права по іншому написати заголовок.

Тернопільська територіальна виборча комісія нарешті аж сьогодні, на 5 день після виборів, спромоглася порахувати скільки проголосувало за діючого міського голову Сергія Надала. Комісія не відокремлювала скільки реально проголосували через власну тупість і необізнаність, а скільки просто купили за 1500 гривень за голос. Ви отримали менше? То вас кинув куратор.

Отож, за “свободівця” Сергія Надала проголосувало 52 тисячі 876 довбанутих тернополян, а це 74,59 відсотка підтримки місцевих жителів, які прийшли на вибори. Це повний звіздець.

Нагадаємо, у 2010 році за Надала проголосувало 25 тисяч 988 тернополян (27,4 %) голосів. У 2015 році – 48 тисяч 911 краян (57,90%).

З кожними виборами ідіотів більшає.

За колишнього соратника Надала у 2010-2015 роках Івана Сороколіта віддали голос 4 тисячі 171 виборець. Привіт від місцевих інтернет-провайдерів, яких понищили для приходу національного оператора.

Триразовий заступник міського голови – Романа Заставного “один раз не підарас” і двічі Надала – Леоніда Бицюри із 3 тисячами 507 голосами. Ну що тут скажеш, амбітний хлопець, який ладен і у вушко голки влізти. Але ж не верблюд… “Нова генерація” Юрія Мірошниченка заклала добрий фундамент для “патріота” з двома клонами “кінокомісій”. Привіти передають остання земельна ділянка біля недобудованої бібліотеки, про схему виведення якої стільки публічно говорив в.о. голови облдержадміністрації Іван Крисак.

Вічно бухий голова Тернопільської облради від “Європейської Солідарності” Порошенка Віктор Овчарук лише на четвертому місці. Знайшлося лише 3 тисячі 144 виборці, які не чули про знищену школу мистецтв, про апетити на школу для слабочуючих дітей. Тепер піськознавець займеться тим, на що вчився. Днями він нібито виграв конкурс на керівника пологового будинку на вулиці Замковій. Претендентів на конкурсі було аж один. Ось він нібито і виграв.

Від партії із сєпарською назвою Ірина Яремчук набрала 1 тисячу 420 голосів.

Представник медведчуківського ОПЗЖ Олександр Кравчук отримав 592 голоси запроданців.

Для чого брали участь у кампанії Ігор Сцібайло та Олексій Станько – складно сказати. Ходили чутки, що вони були ставлениками Надала. Але отримати голосів, менше, ніж кремлівський запроданець, то треба було фест постаратися. Склалося враження, що чим більше хлопці відкривали рот на ефірах, тим більше в них розчаровувались потенційні виборці. Краще б вони взагалі мовчали. Виглядали б хоча б мудрими чи загадковими, а так просто зганьбилися…

Сцібайла підтримало 434 тернополянина, а Станька – 375. Останній провів найбездарнішу виборчу кампанію у Тернополі, якщо порівняти кількість залученої медіареклами і найменшу кількість голосів.

Трішки більше, ніж цих два “політичних нещастя”, набрав голосів колишній голова Спілки письменників України в Тернопільській області Володимир Барна. Для чого він брав участь у кампанії? Щоб відкусити голоси в Овчарука через однофамільця-порохобота, який безславно очолював 4 роки Тернопільську облдержадміністрацію? Сумна година з тією спілкою письменників. Один голова грається у радикального вар’ята, а інший безсоромно зализує очко діючому…

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

“За майбутнє” “намалювали” 1,5%, щоб потрапили до Тернопільської міської ради?

Четверо мешканців Тернопільщини померли в останній день жовтня від коронавірусу