Нікотинові паучі VELO Tropic Breeze — подих тропічного бризу

Поділитися

На правах реклами.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. Бажаєте отримати порцію нікотину, не задимиляючи навколишній простір, не дратуючи людей, що знаходяться поруч, і до того ж відчувши подих тропічного бризу? Це не підступне питання! Таке дійсно можливо. Все, що знадобиться для здійснення вашого бажання — це нікотинові паучі VELO, споживати які ви можете в будь-який час і де завгодно. Спробуйте VELO Tropic Breeze зі смаком тропічних фруктів і опиніться на океанському березі!

Що таке VELO

Багато хто чув про існування тютюновмісних подушечок, також відомих як «снюси». Їх споживання зводиться до того, що насичення організму нікотином відбувається не в результаті згоряння тютюну, а при виділенні слини і всмоктування речовини в кров. Ні дим, ні вогонь під час такого процесу не виникають, і вже це значно підвищує зручність споживання нікотину. Але розробники VELO https://go-velo.com.ua/collections/miximum-from-velo/products/tropic-breeze-strong  пішли ще далі. Тепер для насичення нікотином не потрібен навіть тютюн. Замість цього в паучах міститься сам нікотин — вилучена з тютюну речовина без додаткових домішок. Такий спосіб жодним чином не змінює властивостей самого нікотину, але при цьому дозволяє відфільтрувати зайві речовини, що спричиняють незручність.

Як користуватися VELO

Нікотинові паучі VELO представляють собою невеликі подушечки, що легко поміщаються у долоню. Їх не потрібно жувати або ковтати. Візьміть один такий пауч і розмістіть його між яснами й верхньою губою. Знайдіть максимально зручне положення, за якого ви швидко перестанете звертати увагу на пауч.

Відчувши невелике поколювання — не хвилюйтеся, це лише ефект від нікотину, який вивільняється з паучу. На перших порах таке відчуття буде досить помітним, після чого ослабне. Відсутність диму і сильного неприємного запаху, властивого класичним сигаретам, дозволить вашим колегам або друзям не нервувати даремно, а вільні руки, в яких тепер вам не потрібно тримати сигарету, ви можете завантажити більш корисними справами. Той факт, що тепер також не потрібно обережно струшувати з сигарети попіл, теж не може не радувати. Не виходячи з приміщення і не пускаючись на пошуки спеціально відведеного для куріння місця, ви отримуєте нікотинову порцію із вподобаним вами смаком.

Після використання пауча ви можете заховати його до призначеної для цього секції на банці, з якої ви його дістали. Така секція знадобиться у тому випадку, якщо ви поспішаєте і вам незручно в цей момент шукати урну для сміття. 

І знову про смак

Приємні смакові відчуття — це важлива частина людського життя. Ми можемо навіть не помічати чарівного впливу вподобаного нам аромату, сприйнявши його лише підсвідомо (наприклад, запах свіжого ранкового повітря). Але вплив на настрій від цього не стає меншим. А якщо смак або запах настільки приємні, що не помітити їх неможливо, вони приносять справжнє задоволення. Спробуйте VELO Tropic Breeze і насолодіться моментом.

У Тернопільській області впіймали колишнього “мусора”, який продавав вогнепальну зброю

Сьогодні у Тернополі змінився маршрут автобуса №21