У PayPal відзначають підвищений попит клієнтів на криптовалюту

Поділитися

Кількість клієнтів PayPal, які подали заявку на отримання доступу до криптосервісів, виявилася в 2-3 рази більшою за очікування. Про це розповів генеральний директор компанії Деніел Шульман. Через високий попит платіжна система збільшила тижневий ліміт на купівлю криптовалюти з $10 тис. до $15 тис., передає Cointelegraph.

«Ми бачимо, як люди, які вже купили криптовалюту, відкривають свій гаманець по кілька разів на день, щоб дізнатися, що сталося з їхніми інвестиціями», — поділився Шульман.

Раніше платіжна система повідомила, що найближчим часом додасть можливість купувати, продавати і зберігати криптовалюти Bitcoin, Ethereum, Litecoin і Bitcoin Cash. Також цифровими грошима можна буде розплачуватися в 26 млн магазинів — це відбудеться вже на початку 2021 року.

Шульман зазначив, що в майбутньому PayPal планує додати підтримку інших криптовалют, але не уточнив яких саме. Але можливо, в їх числі виявляться цифрові валюти центральних банків (CBCD). За словами Шульмана, завдяки своєму масштабу і популярності PayPal “допоможе сформувати функціональність CBCD”, сприятиме їхній взаємодії з наявними платіжними системами і роздрібними магазинами.

Зараз 10% американських користувачів PayPal мають доступ до криптосервісів, продовжив Шульман. За його словами, ця кількість зросте до 100% до початку грудня. Також компанія в першій половині наступного року надасть можливість роботи з криптовалютою своїм міжнародним клієнтам, додавши відповідні функції в платіжному додатку Venmo.

PayPal повідомила про додавання підтримки криптовалют 21 жовтня. На тлі цього почалося стрімке зростання курсу біткойна. З того моменту він піднімався з $12,2 тис. до $14,1 тис.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

У смерті матері жителька Бучацького району звинувачує лікарів Золотопотіцької райлікарні

Тернополянин обікрав неповнолітнього