У селі Збручанське борщівські енергетики відмінили закон Ньютона?

Поділитися

Мешканка села Збручанське Борщівського району Тернопільської області Тоня Бордюжа розмістила кілька фото у соцмережі з електроопорами, які ось-ось упадуть на землю.

-Яким дивом вони тримаються?- дивуються у коментарях люди. Ймовірно, у селі відсутнє земне тяжіння, – жартують дотепники.

Але жарти-жартами, проте “на таких слупах тримається наша електроенергія…які не замінювалися 50 років.І по при них ходять діти”,- написала авторка фото. Односельчани підтверджують, що слупи в селі були поставлені ще за окупаційної радянської влади у 1971 році.

“З тих пір жоден голова сільської ради, включно зі старостою села нічого не зробили для покращення подачі електроенергії”,- жаліються селяни.

Можливо, після розголосу ситуації енергетики “зачухаються” і почнуть працювати, а не чекатимуть поки електроопори самі впадуть.

Односельчанка Oksana Didur рекомендує дієвіший спосіб: “На Гуштинці, біля моєї мами на горі такий слуп був. І той слуп вів дроти вдолину до мої мами. Там ходили діти до школи і зі школи по при нього. І працівник ресу також. Якби він впав то в мами світла би не було. Але якщо би діти там були, то була би біда. Але нікого це не цікавило. Я приїхала до мами на 2 тижні! Зробила фото і поїхала до РЕСу. Я там зробила конкретний рейвах. Спитала чому вони не виконують свої обов’язки. Їхні працівники приїздять робити контроль і сидять в барі і їдуть назад. Написала заяву, що якщо хтось постраждає, то відповідальність буде на них. Дала начальникові підписати і зробила собі копію. За тиждень новий слуп стояв. То ваш слуп. То в вас не буде світла . Їдьте в РЕС і робіть рейвах”,- рекомендує пані Оксана.

Під постом з фото десятки коментарів, з яких випливає, що така прикра ситуація з електроопорами у всьому Борщівському районі.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Помер український режисер Роман Віктюк

У селі Білокриниця Кременецького району не розминулися Daewoo Lanos та ВАЗ 21099