В Кременецькому районі незаконно виловлено 355 кг риби

Поділитися

Про це повідомляє Тернопільський рибоохоронний патруль. 12 листопада 2020 року  в ході проведення спільного рейду Тернопільського рибоохоронного патруля з Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області зафіксовано порушення правил рибальства.

Інцидент стався на водоймі загального користування біля села Комарин
Кременецького району Тернопільської області. Близько 12 години було затримано особу відповідальну за незаконний вилов водних біоресурсів, який здійснювався забороненим методом – метод спуску води з водойми та за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки волок (довжиною 15м). В такий метод порушнику вдалось виловити: сазан – 304 екз., та товстолоб – 280 екз. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 355 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 164 424 грн.
На особу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч.
4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі в слідчі органи
поліції за місцем скоєння правопорушення. Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27 – 70 – 34 та (097) 427- 85-
95

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Вчительку фізкультури засудили за секс з 14-річним школярем

Найкрутіший спиртзавод в Україні продали лише за 120 мільйонів гривень