Вчительку фізкультури засудили за секс з 14-річним школярем

Поділитися

33-річна вчителька фізкультури з школи в місті Тітусвілль, штат Пенсільванія, отримала тюремний термін за секс з 14-річним школярем. Про це пише видання Mirror.

Як стало відомо слідству, жінка мала інтимні стосунки зі школярем двічі на тиждень впродовж восьми місяців, перш ніж її спіймали. Про злочинні дії в поліцію повідомила невстановлена особа, яка дізналась розбещення неповнолітнього. Сам юнак розповісти про це не міг, адже вчителька погрожувала, що завдасть шкоди собі, або йому, якщо про інші стосунки хтось дізнається. 

Поліцією було встановлено 66 фактів розбещення, але жінка пішла на угоду зі слідством і тож їй висунули лише три факти, за які їй загрожує 20 років тюремного ув’язнення.  Відомо, що вчителька попрацювала у цій школі 10 років. 

Нагадаємо, що у США вчительку засудили за секс з учнем: суддя назвав її “кошмаром всіх батьків”. У вересні 2020 року 32-річна вчителька Кортні Розновські з міста Грін-Бей в американському штаті Вісконсин була засуджена до тюремного ув’язнення за секс із 16-річним підлітком.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Фігуранту “стовпу ганьби” Яциковському обласна рада хоче дати грамоту Верховної ради

В Кременецькому районі незаконно виловлено 355 кг риби