Не забудьте купити своїй дитині петарду на Новий рік: через вибух петарди 10-річній дівчинці відірвало фаланги пальців

Поділитися
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом травмування петардою 10-річної дівчинки в місті Кременчук Полтавської області.

Про це повідомляє пресслужба управління Національної поліції в Полтавській області.

Згідно з повідомленням, до відділення №1 Кременчуцького відділу поліції Полтавщини надійшла інформація від медиків місцевої дитячої лікарні про госпіталізацію 10-річної дівчинки. За попереднім діагнозом лікарів, дитина зазнала травми у вигляді ампутації дистальної фаланги 3-го та 4-го пальця, а також рвану рану 1-го пальця лівої кисті.

“За попередньою версією слідства, дитина принесла з дому петарду та намагалася її підпалити у дворі багатоповерхівки. Унаслідок вибуху піротехнічного виробу дівчинка зазнала тілесних ушкоджень та доставлена до дитячого медичного закладу Кременчука”, – йдеться в повідомленні.

За фактом травмування дитини слідчим поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу

До відома рагулів Тернополя: феєрверки та інші піротехнічні засоби в межах файного міста під забороною

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

На Різдво в Україну прийде похолодання до -14 градусів

Український гросместер Віталій Бернадський виграв шаховий турнір в Італії