В аварію на мості, біля технічного університету, вчинив водій машрутки №18, який “прославився” у соцмережі

Поділитися

Сьогодні вранці, 11 грудня, близько 11 години, на мосту біля технічного університету, сталося ДТП: водій маршрутки, не дотримуюсь безпечної дистанції “поцілував” задок іномарки. І так моцно, що пошкоджене авто в’їхало в автівку, що їхала попереду. Фото з даної аварії розмістив у соцмережі тернополянин Олег Синовець.

Тернополянин Роман Крих, тиждень до цього, 4 грудня о 1 годині ночі, розповів у Фейсбуці свою історію про водія цієї ж маршрутки №18:”

Розкажу вам про маршрутчиків. Стоїть на зупинці 7 людей, 22.00. приїзджає остання маршрутка №18. В нього 3 місця вільні. Дверей не відкриває, зате сам шофер виходить до людей. Каже, я вас пущу, якшо ви поміж рядами поприсідаєте напочіпки! Тирнополяни-вівці заблеяли та добре шофер, та добре. Я кажу, шофер, а завтра ти будеш складати пасажирів штабелями?! Шофер звертається до всіх пасажирів. От через нього я вас всіх не повезу! розвертається, залазить на своє місце і давай рушати. Дві жінки певно на коліна падали, він відкрив двері, вони зайшли, я був наступний, тільки зловився за поручень, як шофер різко натиснув на газ, мою праву руку аж викрутило, а мене кинуло практично під заднє колесо. Він звичайно ж не звернув на такі дрібнички уваги і поїхав собі.На зупинці до мене підходить один з пасажирів, каже, а ви шо, якийсь активіст?!Кажу, а ти шо, якийсь похуїст?На тому і розійшлись. Я йшов додому пішки, звичайно”

Тернополяни вважають, що це водія “наздогнала карма”

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Помер колишній голова Тернопільської облдержадміністрації Василь Коломийчук

У Козові встановили будинок для лебедів